Millised on parimad telefonid Pokemon GO mängijatele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed mängimas Pokemon Go'd
Inimesed mängimas Pokemon Go'd Foto: SCANPIX

Telia spetsialistid on pannud kokku nimekirja telefonidest, mis sobivad eriti hästi Eestis ja mujal maailmas palju populaarsust kogunud Pokemon GO mängimiseks. Valikute aluseks on eelkõige hea vastupidavusega aku, sobiv ekraan ning samuti telefoni ilmastikukindlus.

„Valisime selle järgi, et telefon ise oleks piisavalt võimekas, suure ekraani ja väga hea akuga. Näiteks Huawei Y6 Pro aku on tavapärasest 1,5 korda suurem. Ka teistel toppi jõudnud telefonidel on keskmistest paremad akud. Lisaks on meie nimekirjas Sony Xperia Z5 Compact ja Samsung Galaxy S7 edge, mis on ka ilmastikukindlad ega karda väikest suvist hoovihma,“ kommenteeris Telia seadmete ja finantseerimise osakonna tootejuht Aleksei Hrustsov.

Selline on Telia poolt koostatud soovituslik telefonide nimekiri Pokemon GO mängijatele:

Foto: Ekraanitõmmis pressiteatest

Hetkel on Telial käimas ka kampaania, mille raames Pokemon Go rakenduse ettenäitajad saavad ettevõtte esindusest või e-poest akupanga osta 30%-lise soodustusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles