MTV avaldas selleaastased videoauhindade nominendid

Kaader Kanye Westi videost

FOTO: Scanpix

MTV avaldas eile Facebookis selleaastased videoauhindade nominendid. Enim nominatsioone said Adele, Beyonce ja Kanye West.


FOTO: Vida Press

Singer Adele performs onstage during the Oscars held at the Dolby Theatre on February 24, 2013 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==



FOTO: Scanpix

Aasta video:

Adele ― “Hello”

Beyonce ― “Formation”

Drake ― “Hotline Bling”

Justin Bieber ― “Sorry”

Kanye West ― “Famous”

Parim naisartisti video:

Adele – “Hello”

Beyoncé – “Hold Up”

Sia – “Cheap Thrills”

Ariana Grande – “Into You”

Rihanna ft. Drake – “Work”

Parim meesartisti video:

Drake – “Hotline Bling”

Bryson Tiller – “Don’t” 

Calvin Harris ft. Rihanna – “This Is What You Came For” 

Kanye West – “Famous”

The Weeknd – “Can’t Feel My Face”

Parim Hip-Hop video:

Drake – “Hotline Bling” 

Desiigner – “Panda”

Bryson Tiller – “Don’t”

Chance The Rapper – “Angels” 

2 Chainz – “Watch Out” 

Parim uus artist:

Bryson Tiller


Zara Larsson

Lukas Graham


Parim pop-muusika video:

Adele – “Hello” 

Beyoncé – “Formation” 

Justin Bieber – “Sorry” 

Alessia Cara – “Wild Things” 

Ariana Grande – “Into You”

Parim rokk-muusika video:

All Time Low – “Missing You” 

Coldplay – “Adventure Of A Lifetime” 

Fall Out Boy ft. Demi Lovato – “Irresistible” 

twenty one pilots – “Heathens”

Panic! At The Disco – “Victorious” 

Parim elektroonilise muusika video:

Calvin Harris & Disciples – “How Deep Is Your Love” 

99 Souls ft. Destiny’s Child & Brandy – “The Girl Is Mine” 

Mike Posner – “I Took A Pill In Ibiza” 

Afrojack – “SummerThing!” 

The Chainsmokers ft. Daya – “Don’t Let Me Down” 

Parim koostöövideo:

Beyoncé ft. Kendrick Lamar – “Freedom” 

Fifth Harmony ft. Ty Dolla $ign – “Work From Home” 

Ariana Grande ft. Lil Wayne – “Let Me Love You” 

Calvin Harris ft. Rihanna – “This Is What You Came For” 

Rihanna ft. Drake – “Work” (short version)

Kogu nimekirja näed SIIN!

Auhinnagala toimub New Yorkis Madison Square Gardenis sel pühapäeval.

Elu24 maksab vihje eest tasu!

Kui sul on intrigeerivat infot või skandaalne foto, siis edasta see palun: või helista toimetuse numbril 666 2169.

SAADA vihje
Tagasi üles