Slide-Fiftyl rasked ajad?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slide-Fifty esitles Rotermanni Kaubamajas oma uut singlit "Vara", 21.05.08
Slide-Fifty esitles Rotermanni Kaubamajas oma uut singlit "Vara", 21.05.08 Foto: Maria Vahuri

Klikates ansambli Slyde-Fifty

koduleheküljele

, leiab ees segadusse ajava teate: «Lehekülg suletud! Tead küll, mille pärast!»



Elu24.ee võttis ühendust ansambli kitarrist Robert Vaiglaga ja uuris, mis juhtunud on. Kas edukas bänd on äkki muusikategemisest pausi võtnud?

«Ei-ei, nii hull asi pole. Lihtsalt meil tekkisid probleemid lehekülje kujundamise ja kujundajaga. Kui need lahenevad, avame selle taas,» sõnas Robert.

Tegevust Slide-Fifty lõpetanud pole ning ka esinemised ootavad ees. «Sel aastal on muidugi veidi raske olnud, aga seda vist kõigil muusikutel,» jutustab ta.

«Kahjuks on väga palju selliseid juhtumeid, et helistatakse nädal aega enne kontserti ja öeldakse, et sorry, me ei saanud vallalt või linnalt toetust ja võtame nüüd bändi asemel diskori,» nendib kitarrist nõutult.

«Kontserdikorraldajad võiksid bändi eest suurema vastutuse võtta,» lisas ta, sest ollakse ju ikkagi arvestatud nii kontserdile kuluva aja kui ka töö eest saadava rahaga.

«Aga küll see rotiaasta ka varsti läbi saab!» jäi Robert positiivseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles