Rulastaar Ryan Sheckler Simpel Sessionil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Sheckler
Ryan Sheckler Foto: Camilo Rozo / Red Bull Photofiles

Maailma edukaim rulataja ning MTV staar Ryan Sheckler peab Eesti fännidele antud lubadust ning saabub taas Tallinna, et teha oma kauaoodatud etteaste 5.-6. veebruarini toimuval Simpel Session 11 võistlusel, kultuuripealinna-aasta spordi tähtsündmusel.

Eelmisel talvel vigastuse tõttu Simpel Sessionil küll pealtvaatajana osalenud, kuid vigastuse tõttu võistluselt kõrvale jäänud 21-aastasele rulaässale meeldis Simpel Sessionil Tallinnas nii väga, et noormees andis nii meediale kui ka võistluse publikule lubaduse sel aastal tagasi tulla ning kindlasti ka võistelda.

Action-spordi olulisimalt võistluselt, X-Games’ilt läinud suvel oma kolmanda kuldmedaliga naasnud ning jätkuvalt oma karjääri laineharjal püsiv Red Bulli pro Ryan Sheckler asub ka tänavusel Simpel Sessionil võistlustulle ilmselge võidufavoriidina.

Oodata on siiski pingelist võistlust, kuna Shecklerile astuvad tugevamate konkurentidena vastu rulalegend ja Simpel Session 08 võitja Peter Ramondetta (USA), Simpel Session 09 võitja ja rula maailmameister 2009 Axel Chruysberghs (BEL), läbi aegade enim Simpel Sessioni medaleid korjanud Soome rulataja Eniz Fazliov ning teisedki tugevad ja auhinnatud sõitjad. Maailma ühe parima rulasõitjaga pistavad võistlusel kanda ka mitmed eestlased.

Peale üle aastate ühe tugevama skeiterite nimistu lisab Simpel Session 11 rulavõistlusele kaalu ka asjaolu, et sel aastal on Simpel Session esmakordselt ühes osa World Cup Skateboarding maailmakarikasarjast ning punktisüsteemist.

Ryan Sheckler alustas oma profikarjääri juba 13-aastasena, võites aastal 2003 mitmed maailma olulised rulavõistlused: X-Gamesi, Gravity Gamesi, Vans Triple Crowni ja Slam City Jami.

2004. ja 2005. aastal nimetati ta rula MM ja MK võistlusi korraldava World Cup Skateboardingu poolt aasta tänavasõidu meistriks ning 2005. aastal veel ka AST Dew Tour'i aasta sportlaseks. 2006. aastal liitus Sheckler Red Bulli maineka ekstreemsportlaste nimistuga.

Kolm hooaega MTVs jooksnud tõsielusarjaga “Life of Ryan” rahvusvaheliseks meediakuulsuseks kasvanud Sheckler omab tänaseks oma rõivafirmat RS ning on asutanud ka omanimelise heategevusfondi.

Shecklerist lähemalt:
twitter.com/ryansheckler
www.ryansheckler.com

Videod allpool.
1. Meenutus Sheckleri lubadusest ja eelmise aasta Simpel Sessionist ekstreemspordikanali Fuel TV videoarhiivi vahendusel
2. Ryan Sheckleri võidu-run X-Games’il 2010

Fuel TV's Weekly Update - Simpel Session skateboarding 2010 from Simpel Session on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles