Milline on ideaalne poissmeeste pidu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy pidu Sugaris.
Playboy pidu Sugaris. Foto: Urmas Kamdron

Õnnestunud pulma oluliseks eelduseks on ka üks meeldejääv poissmeeste pidu, mida tähistatakse kui peigmehe viimast õhtut vaba ning vallalisena.

Mida taibukamad ja ettevõtlikumad on poissmehe sõbrad, seda huvitavam ning meeldejäävam saab see õhtu olema, teab Feeling24

Seepärast tuleks seda kindlasti hoolikalt ette valmistada ja omavahel kokku leppida, mis on selle peo eesmärk.

Poissmeeste õhtu korraldajad peaksid oma valikutes arvestama kindlasti peigmehe soovidega. Teda piisavalt hästi tundes ei peaks see probleemiks osutuma, kuid kui tekib vähimgi kahtlus, tuleks meeldiva õhtu korraldamiseks küsida arvamust ka peigmehelt endalt.

Kõige levinum variant on see, et peigmees viiakse stripiklubisse või siis kutsutakse strippar peo toimumispaika.

Kindlasti ei sobi sedasorti üritus igaühele. Poissmeeste õhtu eesmärgiks on siiski lõbusalt sõprade seltsis aega veeta, mitte panna peigmeest tundma end kuidagi ebamugavalt. 

Samuti tuleks hoolikalt läbi mõelda peo toimumisaeg. Tavaliselt korraldatakse poissmeeste õhtu pulmadele eelneval õhtul, kuid ilmselgelt ei ole see hea idee, kui plaanis on meeletu pidu, mis kestab kuni varajaste hommikutundideni.

Organiseerige pidu paar päeva enne pulmi või siis hoopis pulmadele eelneval nädalavahetusel – nii võite pidu pidada kas või kolm päeva.

Milliseid erinevaid variante siis poissmeeste õhtu korraldamiseks õieti on?

Kui soovite muuta lihtsa pubi õhtu sõprade seltsis veidi põnevamaks ettevõtmiseks, siis korraldage asjad nii, et kõik poissmeeste peol osalejad kannaksid samateemalisi kostüüme (näiteks kauboid, erinevad kangelased jne).

Liikuge õhtu jooksul ühest pubist teise ning hoolitsege selle eest, et kõik inimesed keda oma teel kohtate, saaksid teada peatsest abieluranda sõudjast.

Huvitava seiga korraldamiseks võiksid peigmehe sõbrad viia ta mõnda klubisse või pubisse peole ning olles varem kokku leppinud mõne kena neiuga, võiks neiu üritada õhtu jooksul peigmeest ära võrgutada. Oleks ju põnev teada, kas peigmees ka vedu võtab?

Iga naine unistab ju kuldsete kätega mehest!

Nii võib peigmehe proovile panna ka teisiti – viige ta mõnele ehitusobjektile, et siis vaadata, kas peigmees saab ikka näiteks elementaarse naelalöömisega ja saagimisega hakkama. Valmistage kindlasti oma sõbrale ka vastavat oskust tõendav tunnistus.

Enamikule meestest meeldib sport. Nii võiks poissmeeste õhtu sisustada ka mistahes aktiivse ettevõtmisega. Minge näiteks sõpradega ATV matkale, pidage maha paintballi sõda, katsetage kaljuronimist, langevarjuhüpet või hoopis hõljukisafarit. Oluline on aga see, et tehke kõik koos midagi sellist, mida te varem teinud ei ole – nii on see õhtu alati meenutamist väärt.

Peale aktiivset kehalist tegevust organiseerige mõni puhkeruumiga saun, kus parimate semude seltsis lõõgastavalt aega saaks veeta.

Seikluseid jahtivale peigmehele võiks organiseerida unustamatu nädalavahetuse metsas.

Pakkige oma kotid, võtke kaasa telgid ning unustage koos argipäeva rutiin. Matkake, puhake ilusas Eestimaa looduses ning nautige kvaliteetaega.

Miks mitte korraldada poissmeeste õhtu välismaal?

Mõelge välja sobiv riik ning linn, kuhu võiks fantastilise peo korraldamiseks sõita. Organiseerige reis kas või rahvusvaheliselt tuntud jalgpalliklubide kohtumisele.

Kuna peigmehest saab uue pere kõige vastutavam isik, siis oleks huvitav teada, kas ja kuidas ta üldse perekonda majandada oskab.

Et seda välja uurida, koguge sõpradega kambapeale enne pidu näiteks 1000 krooni. Kinkige see summa poissmeeste peol peigmehele ning oodake huviga, kuidas peigmees raha kulutama hakkab – kas ta hoolitseb peo vältel vaid oma soovide eest või teeb selle raha eest välja kõigile oma headele sõpradele?

Poissmeeste peo lõpetuseks võiksid peigmehe sõbrad korraldada ka tseremoonia, mille jooksul antakse peigmehele üle medal, mis tõendab peigmehe valmisolekut abieluks.  

Lisaks leiad häid poissmeeste õhtu ideid portaalist Feeling24


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles