12. veebruaril selgub Club von Überblingenis Club Girl 2011

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12. veebruaril selgub Club von Überblingenis Club Girl 2011
12. veebruaril selgub Club von Überblingenis Club Girl 2011 Foto: Club Von Überblingen

12.veebruaril valitakse Club von Überblingenis juba kuuendat korda Club Girl ehk klubitüdruk. Viimased 5 aastat on korraldatud suure ettevõtmisena Club Girli show-võistlust, kus on võistelnud paljud tänaseks kuulsaks saanud fotomodellid ja kaunid tütarlapsed üle Eesti.

Ürituse eesmärk on osalemas näha julgeid Eestimaa tüdrukuid, kellel on tulevikus soov osaleda suurtel üritustel, reklaamvideotes ja modellidena.

Sellel aastal astub lisaks kaunitaridele lavale uus artist Victoria, kes sai möödunud suvel tuntuks Saksamaa muusikakanalis VIVA. Tema esimene muusikavideo tõusis lausa Top10-sse ja kogus populaarsust mujalgi Euroopas. Sellel aastal astub Victoria üles Eesti Laulul, et pürgida oma looga „Baby Gad You“ Eurovisioonile Eestit esindama.

Lisaks astub lavale uus värske artist Yanni, kellel on USA plaadifirma LNG-ga leping ning õige pea ilmub nende alt kaks värsket lugu.
Show-programmiga üllatavad tuntud Terminatorz tantsijad, kes saates „Eesti talent“ tegid enneolematu show ja võitsid väga paljude südamed.

Ürituse õhtujuhiks on eelmise aasta Club Girli tiitli võitnud Lea, kes sai tuule tiibadesse just nimelt tänu Club Girl valimisele. Praeguseks on Lea vabakutseline foto- ja pesumodell ning on poseerinud Eestis kõrgelt tunnustatud fotograafidele. Lea on poseerinud ka ajakirjale Playboy ning 2010. aastal  tunnustati teda tiitliga Playboy Playmate November 2010. Lisaks tegeleb neiu topless bodyart show-de ja tantsimisega.

Lea soovitab: “Kui oled noor, julge ja särav neiu ja tahad olla meelelahutusmaailams tegev ja tegeleda modellindusega, siis võta osa Club Girl konkursist ja see võib olla alguseks sinu tegemistele.“

Üritusel on eelnevalt olnud tuntuid õhtujuhte, kellest tuntuimad on Liis Lass, Maris Uusna, Kairit Tuhkanen ja Genka. Samuti on esinenud hulk tuntuid artiste nagu Pakito(FR), Global Deejays(BE), Tonka(GER), Kairit Tuhkanen ja Släm.

Võistlusest osavõtmiseks oodatakse pilte koos lühitutvustusega hiljemalt 1. veebruariks aadressile clubvision.ee@hotmail.com . Võistlus koosneb neljast voorust, mille järel selgitakse välja võitja. Lisaks antakse välja rahva lemmiku ja LaSenza tiitel.

Kõik on oodatud 12.veebruaril Club von Überblingenisse, et selgitada välja selle aasta Club Girl.

Lisainfot vaata www.uberclub.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles