Palju õnne! Liisi Koikson on beebiootel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Queen + Adam Lambert Tallinnas - kohal olid tõelised fännid. Liisi Koikson
Queen + Adam Lambert Tallinnas - kohal olid tõelised fännid. Liisi Koikson Foto: Erlend Štaub

Armastatud auljanna Liisi Koikson (33) ja tema rootslasest peigmees Christian Harryson (32) on beebiootel. Uus ilmakodanik peaks sündima jaanuaris 2017, vahendab Kroonika

Palju õnne Liisile ja Christianile ka Elu24 poolt!

Londonis õppinud Liisi Koikson kolis koos rootslasest kallimaga 2014. aastal Eestisse. Liisi ja Christjan tutvusid õpingute käigus Londonis. Ka oma ühist tulevikku näevad mõlemad just Eestiga seotuna. 

Juba oma varasemateski intervjuudes on Liisi tlevikuplaanidest rääkides öelnud, et elu ette ei tea, aga kui läheb laste saamiseks, on lihtsam nad Eestis üles kasvatada. Liisi on öelnud, et siin on rohkem ruumi ja parem elukvaliteet, loodus on lähemal isegi Tallinnas.

Ka Christian on Eestit kiitnud ülivõrdes, kui võimaluste maad. «Siin on huvitav elada, saab luua ja teha paljusid asju, mis Rootsis on ära tehtud. Seal on turg küllastunum ja inimesed juba igal pool ees.»

Veel aasta tagasi unistas Christian, et avab Tallinnas peagi oma suvekohviku ja Liisil on teoksil loomulikult hulk muusikaprojekte. Kodune keel on Liisil ja Christianil inglise keel, aga austusest kallima vastu õpib Liisi vaikselt ka rootsi keelt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles