Lenna Kuurmaa lahkus Eestist

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht
Täna hommikul Eestist lahkunud lauljatar Lenna Kuurmaa jääb kõige rohkem igatsema peret, bändi, sõpru ja muusika tegemist. «Üritan ka Ameerika Ühendriikides endale muusika tegemises mingisugust väljundit leida,» pihtis ta Buduaarile.

Lenna asub New Yorki näitlemist õppima. Lauljatari sõnul jääb ta kindlasti igatsema Eestimaa sinist taevast ja puhast õhku, mis New Yorgi omaga pidavat olema omaette klass. «Kõik muu on asendatav - tarbeesemed, tooted ja toit. Arvan et uued lemmikud tekivad seal kiirelt,» tõdeb kaunitar.

Lauljatar lubab, et laulmist ta kindlasti ei jäta ja näitlemist läheb õppima vaid enda täiendamiseks. «Praegugi jääb üks uus lugu raadiotesse minu esituses,» räägib Lenna.

Fännidele ütleb lauljatar järgmist: «Loodan, et te hoiate mulle pöialt ega kurvasta ülemäära. Tulen varsti juba tagasi, ma ei unusta teid! Soovin ilusat kuldset sügist, nautige elu!»

 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles