Oprah leidis kadunud poolõe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: SCANPIX

Jutusaatekuninganna Oprah Winfrey avalikustas, et tema ema Vernita Lee loobus ühest lapsest, sest tal polnud raha beebi üleskasvatamiseks.

Oprah sai poolõest Patriciast teada mullu novembris, vahendab Metro.

Telestaar nimetas paljastust «imede imeks» ja tunnistas, et uudis jättis ta sõnatuks. Esimest kohtumist pidas ta armaks hetkeks: «Ma poleks eales arvanud, et minuga võib midagi sellist juhtuda!»

Oprah elas oma isa Vernon Winfrey juures, kui Vernita Patricia sünnitas. Oprah otsustas «põrutava perekonnasaladuse» avalikustada, sest kartis, et vastasel juhul hakatakse seda ekspluateerima.

Kasuperes elanud 47-aastasel Patricial, kelle perekonnanime ei avalikustatud, on kaks täiskasvanud last, kellest esimese sai 17-aastasena.

Patricia kirjeldas, kuidas ta nägi 2007. aastal teleintervjuud, milles Vernita rääkis oma kolmest teisest lapsest ja hakkas seejärel oma perekonna ajalugu uurima. Poeg Anthony leidis internetist Patricia õdede-vendade sünnikuupäevad ning siis taipas Patricia, et Oprah võib olla tema õde.

Üksikema ei soovinud saladust avalikustada, et mitte põhjustada meediatsirkust: «Ma ei tahtnud Oprah'le haiget teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles