Chalice esineb Haapsalus Hoolekandekeskuse laste toetamiseks. Võta sõbrad kaasa ja tee head!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chalice alias Jarek Kasar
Chalice alias Jarek Kasar Foto: Promopilt

MTÜ Eesti Asenduskodude Laste Liidu eestvedamisel leiab 11. augustil Grand Holm Marinas aset suvist purjehooaega lõpetav heategevuslik kontsert, mille tulu on suunatud Haapsalu Hoolekandekeskuse kasvandike vabaaja võimaluste edendamisele.

Kontserdil astub üles armastatud Chalice alias Jarek Kasar ning sissepääsuks on annetused  alates neljast eurost, andes külastajatele võimaluse teha soovi- ja  võimetekohane kingitus kohalikule lastekodule. 

MTÜ tegevjuhi Marko Adamsoni sõnul on tegemist üritusega, milles on kolm head ühes.

«Esiteks tähistame kontserdiga suurejooneliselt  organisatsiooni neljandat sünnipäeva ja täname suurimaid toetajaid. Teiseks annab üritus võimaluse panustada Haapsalu Hoolekande laste ja noorte heaolu edendamisse,» märgib  Adamson säravail silmil.

Haapsalu seotus Lasteliiduga ei piirdu vaid augustikuise kontserdiga.

Adamson sõnab, et kohalik hoolekandekeskus on MTÜ partner juba organisatsiooni asutamisaegadest saadik. Lisaks on linnast pärit ka liidu kommunikatsioonijuht, kelle algatusel heategevusliku eesmärgiga kontsert ja toetajate tänuüritus Grand Holm Marinas aset leiabki.

Ürituse toimumispaiga valikul mängis tegevjuhi sõnul märkimisväärset rolli Haapsalus valitsev õhkkond:

«Kontserdi tarbeks ideaalne – idülliline merelinn koos imekauni päikseloojangu ja hea muusikaga  on kõik, mida hing ühel augustikuisel suveõhtul vajab,» arvab Adamson. Määravaks sai ka kohalike ettevõtjate heatahtlikkus. Ürituse sujuvat toimimist toetavad kohalikest Hapsal Dietrich, Grand Holm Marina, Markus Sein, Maarika Roosi Photography ja Antti Tsugart.  «Täitsa uskumatu, kui vastutulelikud on inimesed Haapsalu linnas,» rõõmustab Marko.

Adamson ootab Chalice’i  kuulama kõiki, kellele pakub naudingut tema looming ja tunne, mis tekib head tehes. Pileti hind on muudetud vabatahtliku suurusega annetuseks, et  anda külastajale vabadus otsustada. «Eks igaüks teab ise, kui suurel määral ta meie tegevusi soovib toetada,» arvab ta. Alumiseks piiriks on pandud siiski sümboolselt 4 eurot.

Haapsalu Hoolekandekeskuse juhataja Peeter Alekand peab MTÜ EALL-i ettevõtmist tohutult tänuväärseks. Tema sõnul vajakski enim toetust hoolekandekeskuse elanikele korraldatavad väljasõidud. 

Heategevuslik kontsert algab 11. augustil kell 19.00.

Ürituse järelpidu toimub lounge’is Aed.

Võta sõbrad kaasa ning tee lõbutsedes Haapsalu Hoolekandekeskuse lastele head!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles