Kloogaranna Festivali 5.juubel toimub juba sellel laupäeval! Päev täis sporti ja muusikat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kloogaranna festival.
Kloogaranna festival. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

23.juulil toimuv suve suurim muusika- ja spordifestival toob sellel aastal lavale artistid nagu Smilers, Ines, Koit Toome, Shanon, Tuberkuloited, Daniel Levi ja Reket.

Spordiprogramm on kirju - korvpallihuvilistele toimub 3x3 Streetball, rannaliival rannajalgpalliturniir. Merel näitavad klassi Laulasmaa surfiklubi profid, kes Nelja Energia kitekross võistluse raames omi oskusi demonstreerivad. Saab harrastada aerusurfi ning zumba-aeroobikat. 

Uuendusena on randa püstitatud Fitness-areen, kus toimuvad läbi päeva Street Workout treeningud, näeb Fitfashioni moeshow’d, saab tasuta mõõta kehakoostist, saada nõu personaaltreeneritelt, osta trenniajakirja, raamatuid ja BroFitwear’i riideid, tutvuda Fitshopi valikuga. Õhtu kulmineerub suure fitness-show’ga, kus näeb Fitmodelle (mehed ja naised), Rannafitnessi (mehed) ning viimasena Bikinifitnessi tüdrukuid.

Premia lastealale on püstitatud batuudilinnak ning lastega tegelevad Jänku-Juss ja Käsilane.

Otse festivaliplatsile viib ja tagasi sõidutab Elroni rannarong, mis annab külastajatele võimaluse auto koju jätta ning päeva nautida.

Piletid Piletilevist ja kohapeal.

Lisainfo koduleheküljel ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles