Alaealistele ei müüda enam alkoholivaba õlut, siidrit ega veini (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku Õlletehas ei reklaami enam oma tooteid «Eesti otsib superstaari» saate ajal, sest suure osa publikust moodustavad alaealised. Pildil saatejuht Märt Avandi koos staariks pürgijatega.
Saku Õlletehas ei reklaami enam oma tooteid «Eesti otsib superstaari» saate ajal, sest suure osa publikust moodustavad alaealised. Pildil saatejuht Märt Avandi koos staariks pürgijatega. Foto: Marina Puškar

Nüüd on see siis käes! Alla 18-aastastele noortele ei müüda enam alkoholivaba õlut, siidrit ega veini.

Alates tänasest ei müüda Rimi kauplustes alaealistele alkoholivaba siidrit ega õlut.

Nulltolerants lastele müüdavate jookide suhtes, kus on nimena kasutatud sõna alkohol ja isegi siis, kui ühtegi kraadi sees pole, eestvedaja ongi Rimi kauplus. 

See kõik sai alguse sellest, et lapsed käivad neid nn alkoholivabu jooke endale taskuraha eest ostmas.

Rimi pressiesindaja Katrin Bats: Seda tarbivad just 10-12 aastased noored, kes imiteerivad selliselt alkoholi joomist ehk see on siis nende arvates lahe ja tore.

Foto: Reuters/ScanPix

Mida arvavad asjast täiskasvanud?

Janel: Olen poolt, noored võivad alkoholivaba joogi asemel juua ju Coca-Colat või Sprite`i. Miks nad peavad jooma alkoholivaba õlu, see on ju absurd.

16-astane Joosep: Minu jaoks pole probleemi. Mind ei huvita alkoholivaba siider või õlu. 

Rimi pressiesindaja Katrin Bats: Noored alustavadki reeglina siidrist, kuna see on magus limonaadi moodi jook ja nõnda seda ostetaksegi kõige rohkem. 

Mida sin asjast arvad?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles