Sigrid Hartman kolis tagasi Tallinnasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Hartman ja tema abikaasa Juris
Sigrid Hartman ja tema abikaasa Juris Foto: SCANPIX

Eksmissil ja ärinaisel Sigrid Hartmanil näib esmapilgul sujuvat kenasti, kuid karjääri nimel peab temagi eraelus lõivu maksma, kirjutab Kroonika.

Sigrid Hartman (34) ja tema lätlasest kallim Juris Zudovs (41) on olnud abielus neli ja pool aastat. Varem juhtis mees Riia viietärnihotelli Ridzene. Sealt oli Sigridil lihtne sõita Eesti ja Läti vahet ning ajada oma hambalaseriäri.

Kuid viimased kaks aastat on bisnise ajamine tema jaoks märksa komplitseeritum - Juris viidi üle hotellibossiks Peterburi, kus tema juhtida on võimsasse Radissoni hotelliketti kuuluv hotell Sonya.

See on inimlik lugu sellest, kus asjaolude kokkulangevuse tõttu, sealhulgas üüratute vahemaade pärast peavad töises plaanis edukad, kuid eraelus Koidu ja Hämariku kombel trehvavad abikaasad leidma võimalusi oma liitu hoida… Nüüd seda enam, kus Sigrid kolis oma kahe Yorkshire'i terjeriga detsembris ajutiselt Tallinna.

«Kui sõidan Tallinnast Peterburi, või vastupidi, pean arvestama, et mul läheb reisile minimaalselt kuus tundi,» seletab Sigrid, kes mõõdab maanteid oma luksuslikul Mercedes ML maasturil.

Pikemalt loe juba värskest Kroonikast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles