Staarid siunavad Kroonikat: mida te situte igale poole! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Salumäe ja Shanti Grand
Erika Salumäe ja Shanti Grand Foto: Liis Treimann

 

Läinud reedel ilmunud Kroonikas oli muuhulgas juttu olümpiavõitja Erika Salumäe 16-aastase tütre pulmadest ja sellest, et olümpiasangar ise pulma kohale ei tulnud. Kroonika ei kinnita ega lükka ümber, kas tegemist oli seljaprobleemidega nagu väidab tütar ise või alkoholiprobleemiga nagu väidab pere lähedane sõber. See on aga sotsiaalmeedia keema ajanud ja nii mõnigi tuntud nägu võtab sel teemal sõna.

Foto: Erik Prozes

Näitleja ja laulja, Diana Klas, kirjutab oma Facebooki lehel pikalt sel teemal.

«Tahtsin kirjutada täna millegist, mis mul südamel ja mis väga mind täna häiris. Lugesin nimelt iga aastaga aina ebameeldivamaks muutuvat meditsiiniajakirja Kroonika ja mu tähelepanu köitis artikkel Erika Salumäe tütre pulmadest. Ilusa artikli, mis pidi kirjeldama kahe noore inimese ilusat ja tähtsat päeva lōpetas Kroonika poolne lisanupuke sellest kui ōudne inimene on Erika Salumäe ja kui jube joodik jne. Seda oli vastik lugeda!» põrutab ta ja pole ka edasi sõnadega kitsi.

«Kas te Kroonika meeskond ometi aru ei saa, et kōige rohkem haiget tegite päriselt lapseootel pruudile.Teil ju oli ilus uudis pulmadest, aga teile on ikka vähe! Te tahate sittuda igale poole, kuhu taguots mahub ja rikkuda kōik ilusa ja püha!»

Ühtlasi lubab Diana kõikidele Kroonika ajakirjanikele, et karma saab nad kätte. «Kui teid vōi teie lähedasi tabab haigus vōi ōnnetus, et huvitav, kas see nüüd ongi mulle mu tasu selle töö eest, mis mind on toitnud? Töö eest hävitada inimeste elusid!»

Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Aga see pole veel kõik. Kommentaariumis kihab mis hirmus.

«Kodutunde» eestvedaja Kristi Nilov tunnistab kommenteerides, et eestlastel puudub kogukonnatunne ja seega naudib ta löömist. «Aga tead mis, see kes sitta üles keerutab, selle sisemus selline ongi.»

Selle peale võtab sõna ka olümpiasangar Erika Salumäe ise.

«Muidugi sa tead ka olukorda, et kirjutada. Tead, ma olen juba enam kui kuu arstide käte all, kuna vasak selja pool ütles ülesse. Vaevu liikusin. Nüüd siis esmaspäevast uus pilt ja uued süstid. Paras piinakamber on olnud, aga tean, et tulen välja ja võidan selle,» kirjutab Erika vastuseks.

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Erika Salumäe koos tütrega Hispaanias

Olümpiavõitja Erika Salumäe ei käinud oma tütre Sirli ja rõivaimpeeriumi Gowri ühe pärija Gowri Grand Uustalu pulmas. Miks siis ikkagi?

Kroonika kirjutas reedel, vahendades Sirli sõnu, et ema selg oli väga haige, mis ei lasknud lennata. Samas oli ära trükitud ka lähedase sõbra kommentaar, mis viitas aga Hispaanias redutava Erika alkoholiprobleemidele.

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kroonikale Erika kommentaare ei jaganud, küll aga tegi olümpiasangar seda Facebookis.

«Ma olen juba enam kui kuu arstide käte all, kuna vasak selja pool ütles ülesse. Vaevu liikusin. Nüüd siis esmaspäevast uus pilt ja uued süstid. Paras piinakamber on olnud, aga tean, et tulen välja ja võidan selle. Ja ehk peagi saan jälle lennata Eestisse. Aitäh toetuse eest. Tänan teid kõiki südamest!»

Ei oskagi muud kosta, kui et, Kroonika ajakirjanikud, jätke palun süütute inimeste sitaga üle kallamine... Oli presidendipaar, Ojasoo, siis Sõnajalad ja Salumäe. Kes on järgmine, kes arutult tükkideks kistakse?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles