Evelin Ilves ei ole rase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:OLUSTVERE : VILJANDI, EESTI, 14APR10
Olustvere magasiait lõhnab äsja küpsetatud leiva järele.Pildil  üritust austas kohalviibimisega Eesti koolileiva projekti patroon Evelin Ilves, kui hästi lõhnab ahjusoe leib. AVALDATUD pilt !
pk/ Foto PEETER KÜMMEL/ SAKALA
SAKALA01:OLUSTVERE : VILJANDI, EESTI, 14APR10 Olustvere magasiait lõhnab äsja küpsetatud leiva järele.Pildil üritust austas kohalviibimisega Eesti koolileiva projekti patroon Evelin Ilves, kui hästi lõhnab ahjusoe leib. AVALDATUD pilt ! pk/ Foto PEETER KÜMMEL/ SAKALA Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

President Toomas Hendriku (57) ja Evelin Ilvese (42) värvikas visiit Rootsi kuningapaari Silvia (67) ja Carl XVI Gustafi (64) juurde tekitas elevust nii poliitikailmas kui ka kõikvõimalike ilunõustajate, lugejate ja muidu arvajate seas. Et Evelin on nüüd lapseootel, kahtlustasid teiste hulgas isegi Rootsi ajakirjad. 

Eestlasi erutas möödunud nädalal nii Evelini Malakamaa valitsejanna kiivrit meenutav müts, kui ka pisut kitsavõitu pitsist õhtukleit. Isegi rootslaste arvates näis meie esileedi olevat  beebiootel.

Ka Kroonika kirjutas mõne nädala eest, et Evelin on lähimas ringis avaldanud, et nad on abikaasa Toomas Hendrikuga viimasel ajal mõelnud veel ühele lapsele.

Läinud reedel, päev pärast Rootsist naasmist, aga kummutas Evelin juba võimaliku lapseootuse. «Ma ei oota last,» sõnas südikas Evelin Ilves Kroonikale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles