Carola Madise sünnipäeval esines Backstreet Boys'i liige

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis Playboy Mansioni fotosessioonil
Carola Madis Playboy Mansioni fotosessioonil Foto: Playboy

Los Angeleses resideeruv Carola Madis sai 9. jaanuaril 24-aastaseks ning rääkis Buduaarile, et temale korraldatud sünnipäevapeol esines poistebändi Backstreet Boys liige AJ McLean.

Carola sõnul erinevad sealsed sünnipäeva pidamise tavad Eesti omadega päris suurel määral: «Siin on sünnipäevakombed hoopis teistsugused kui Eestis, sest kui Eestis korraldab sünnipäevapeo tavaliselt sünnipäevalaps, on siin aga vastupidi. Sünnipäeval ei lasta sünnipäevalapsel midagi ise teha. Mõnes mõttes on see ka loogiline ja peakski nii olema, mitte et sünnipäevalaps teeb hommikust saati kartulisalatit ja küpsisetorti ja siis jõuab vaevalt kõigega valmis, kui külalised kohal on, aga me oleme lihtsalt teistmoodi üles kasvanud ja harjunud.»

Tähtsa päeva pidustused kestsid ka tunduvalt rohkem kui meil tavaliselt Eestis ning kingituseks sai Carola üllatusesineja kuulsast poistebändist Backstreet Boys: «Sünnipäev kestis peaaegu terve nädala, kuna mitmed sõbrad olid sünnipäevapeo ajal linnast väljas ja kui nad lõpuks tagasi jõudsid, tuli nendega eraldi tähistada ja osadega on see veel ees. Minu jaoks ei olegi kingitused nii olulised kui see, et veedan aega sõprade ja lähedastega koos. Raske on ka välja tuua, mis oli parim kingitus, aga tõeliselt ilusaks tegid mu sünnipäevapeo mu sõprade live-esinemised. Ja ka üllatusesineja, kelleks oli Backstreet Boysi AJ. See oli arvatavasti 10aastase Carola suurim soov, mis täitus 14 aastat hiljem. Kusjuures AJ sünnipäev on samal päeval kui mul!»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles