Äge! 10 fännil on võimalus kohtuda eksklusiivselt Isac Elliotiga!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased tervitasid Soome popstaar Isac Elliot'i
Eestlased tervitasid Soome popstaar Isac Elliot'i Foto: Marko Tubli

Kõikidel Isac Ellioti Eesti tulihingelistel fännidel on põhjust rõõmustada, sest  8. juulil ilmus Isac Ellioti uus EP «A Little More». Apollo meelelahutuskaupluste kett koostöös Sony Music Entertainmenti ja Weekendi korraldusmeeskonnaga loosib välja 10 õnnelikule fännile eksklusiivse kohtumise Isac Elliotiga, Weekend Festival Balticu passi ning vinged päikeseprillid.

Foto: Viktor Burkivski

Hiljuti keskkooli lõpetanud Isac Elliot suurendab jõudsalt oma haaret Põhja-Ameerika muusikaturul.

Teismeline popstaar esines hiljuti NBC legendaarses telesaates «Today Show» ja on valmis esinema veelgi suurema publiku ees  AT&T ja DirectTV live-muusikaprogrammis «Spotlight». Kontsert filmiti üles elava publiku ees juba märtsis ja see koosnes kaheksast loost ja intervjuust.

«Me saime «Spotlight» konseptsiooni idee, nähes Isacit iHeartRadio L.A. showcase`il esinemas. Meil on rõõm Isaciga koostööd teha seda uut programmi lanseerides,» ütles AT&T arendus- ja produktsiooni asepresident Bart Peters.

«Me soovime oma igakuise live-muusika programmiga tutvustada uusi säravaid tähti Ameerika turul. Isac on esimene artist «Audience Music: Spotlight» seerias, mis esiinastub 17. juunil ja jõuab 400miljonilise publikuni AT&T ja DirecTV kanalite kaudu. Kontserti kannab üle ka DirectTV app, millel on üle 5 miljoni kasutaja,» lisas Peters.

Isac, kelle jaoks algas just suvepuhkus, on mõistagi rõõmus, et saab programmist osa võtta.

«Muidugi ma pabistasin, mõeldes, kui paljud inimesed näevad minu esinemist, aga kui me pihta hakkasime, keskendusin sellele, kui väga mulle meeldis seal laval olla. Ma olen väga õnnelik ja tänulik, et mul on selline võimalus antud. Ma tean, kui raske sellist kohta saada on ja ma ei võta seda iseenesestmõistetavana,» kommenteeris Isac.

Isac täidab ka fännide soovi ja avaldab uut muusikat oma uue EP-ga «A Little More», mis ilmus 8. juulil. EP sisaldab 6 lugu, mille hulgas on ka «What About Me» ja «Worth Something».

«Ma tean, et mu fännid on pidanud uut muusikat kaua ootama ja mul on hea meel, et nad on minu kõrvale jäänud. Olen ka ise rahutu olnud ja tahtnud uue albumi juba välja anda, aga siis  tuli mõni uus lugu, mis tõstis lati veel kõrgemale ja viis kogu asja uuele tasemele. Nüüdseks olen ma tulemusega väga rahul,» ütles Isac.

Foto: Marko Tubli

Ka kõikidel Isac Ellioti Eesti tulihingelistel fännidel on põhjust rõõmustada, sest Isac Elliot esineb sel suvel ka Weekend Festival- Baltic Editioni live-laval!

Ja kui see ei ole piisavalt hea uudis, siis asi läheb veel paremaks - Apollo meelelahutuskaupluste kett koostöös Sony Music Entertainmenti ja Weekendi korraldusmeeskonnaga loosib välja 10 õnnelikule fännile eksklusiivse kohtumise Isac Elliotiga, Weekend Festival Balticu passi ning vinged päikeseprillid.

Kui just Sina tahad olla üks kümnest väljavalitust, kes saab minna privaatsele kohtumisele Isac Elliotiga, siis tasub Sul vaid soetada enesele mõnest Apollo kauplusest Isac Ellioti tuliuus EP «A Little More» ning oledki seeläbi oma unistuse täitumisele sammu võrra lähemal.

Võitjate nimed avaldatakse 28. juulil Apollo kodulehel (www.apollo.ee)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles