Disco Tallinn ja Tallinna Merepäevad ühendavad sel laupäeval võimsalt käed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraak & Smaak on Hollandist pärit kolme muusiku projekt
Kraak & Smaak on Hollandist pärit kolme muusiku projekt Foto: promo

Sel laupäeval, 16. juulil pealinna suvises menupaigas PADA (Kalasadama 6, Tallinn) toimuv peosari Disco Tallinn on ühtlasi ka Tallinna Merepäevade ametlik järelpidu. Jõulise punkti antud festivalile aitab panna Hollandist pärit, kuid üle kogu planeedi esinev electronica / funk / house sensatsioon Kraak & Smaak.

Kraak & Smaak on Hollandist pärit kolme muusiku projekt ning nende esimene singel üllitati plaadifirma Jalapeno poolt juba aastal 2003. Sealt edasi tõusid nad kiiresti komeedina tantsumuusika taevasse ning jõudsid 2006. aastal oma esimese albumini Boogie Angst.

Kraak & Smaak puhul kiidetakse eriti nende live-esinemisi ning bänd on aastate jooksul üles astunud sellistel maailma suurimatel festivalidel, nagu näiteks The Glastonbury, Bestival, Lovebox jpt. Tallinnas reklaamib artist ka oma hiljuti ilmunud albumit Juicy Fruit.

Lisaks väärikale peaesinejale astuvad üles Disco Tallinn peosarja vedajad Widenski ja Tom Lilienthal ning üks Grind mootoritest – Kaarel Sein.

PADA avab sel laupäeval, 16. juulil uksed 23.00, sissepääs enne südaööd 8 eurot, edasi 10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles