YouTüübid vallutavad Youtube´i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapabeibe
Kapabeibe Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Viiest Eesti YouTuberist koosnev koosnev kanal "YouTüübid" on paari nädalase eksisteerimise jooksul kogunud juba hämmastavad 4000 jälgijat. Kanalit tutvustav esimene video on üleval olnud kõigest 8 päeva, kuid vaatamisi on juba 10 000.

Sniff, Kapabeibe, Gregor Lillemets, Martti Hallik, Sem Karlos Kolk - kõigile, kes vähegi Eesti YouTubereid jälgivad ei tule need nimed uudisena, kuid viimase paari nädala jooksul on Maarjamaa jälgituimad sotsiaalmeedia staarikesed ühendanud jõud, et vallutada veelgi võimasamalt nii Facebook, Instagram, Snapchat kui ka loomulikult YouTube. 

Nagu Instagramist näha, võtavad noormehed uut projekti tõsiselt ja nagu ühele õigele turundusprojektile kohane astuvad läbi ka Padjaklubi Laura ehk Grete Kleini juurest. 

Argipäevapoistel on igal nädalal uus teema ning sellel nädalal on selleks toit. Esimeses kahes kanalile ilmunud videos püüavad Rauno "Sniff" Raiesmaa ning Kaspar "Kapabeibe" Kolk süüa teha. Võib juba ette ära öelda, et seda üsna rõvedas ja neile kohases humoorikas võtmes.

Koostöö tundub kõige kasulikum olevat Kapabeibele, sest tema kanalil on vaid hädised 4000 tellijat. Seevastu Sniffil on juba üle 14 000 andunud fänni.

Vaata videost, millega poisid YouTube´i vallutada püüavad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles