Grete Klein annab sel suvel välja ülimaitsvate retseptidega smuutiraamatu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padjaklubi Laura ehk Grete Klein
Padjaklubi Laura ehk Grete Klein Foto: TV3

Grete Kleini fännidel on põhjust rõõmustada. Grete annab juba sel suvel välja suussulavate retseptidega smuutiraamatu, kus on kirjas tema kõige lemmikumate jookide retseptid. Paljude smuutimaitsete autoriks raamatus ongi Grete ise! 

Eksklusiivne esmaesitlus leiab aset 19. juulil kell 17:00 Solaris Keskuse mahla – ja kohvibaaris Blender. Esitlust viib läbi Ženja Fokin. Kohapeal saab küsida autorilt autogrammi uhiuude raamatusse, maitsta Grete valmistatud smuutisi, ning võita põnevaid kingitusi.

Viimased paar aastat on Grete olnud tõeline tervisliku toitumise fänn. Lisaks sellele, et talle maitsevad puu –ja juurviljad on ta hakanud end tervislikult toitudes ka paremini tundma. „Ma ei mäleta, millal ma viimati üldse haige olin!“ teatab ta oma särava naeratuse saatel päeval, mil toimub Grete smuutiraamatu degusteerimine ja pildistamine. Grete katsetab sel päeval läbi kõik smuutid, mis raamatusse lähevad ja veendub, et kõik kogused ja maitsed sobivad ning tulemus oleks parim. 

Miks otsustas Grete just smuutiraamatu välja anda?

„Mis saaks olla parem, kui jagada oma väikeste ja suurte sõpradega smuutisid, mis teevad nad tervemaks ja ilusamaks,“ ütleb Grete, „Ja maitsevad nii head!“Oma tervisliku eluviisiga loodab ta olla eeskujuks nii oma suurtele kui väikestele fännidele ning mis kõige toredam- Grete smuutiraamat on mõeldud kogu perele. Seal on vahvaid jooke nii emale, isale kui lapsele. „Üritasin joogid teha nii lihtsad kui võimalik, et nendega saaks hakkama igaüks, kellel on kodus olemas blender. Kõige toredam on see, et suvisel ajal on smuutide jaoks kõik värske olemas, kas vanaema aiamaal, turu peal või kodule kõige lähemas supermarketis!“ Grete on kokku pannud huvitavaid retsepte ja maitseid, mida ta on ise smuutisid valmistades katsetanud ja proovinud.

„Mõnikord tundub, et mõned puuviljad ei sobi omavahel üldse, aga on tegelikult koos nii head, et Sa lihtsalt ei tea seda enne kui oled selle ise järgi proovinud!“ ütleb Grete. Ta lisab, et keegi ei pea eksperimenteerimisega kartma, „Ma olen tõesti kõikides raamatusse pandud jookide headuse isiklikult järgi proovinud!“

Lisaks on Grete raamat tulvil ilusaid pilte ja iga raamatusse sattunud smuuti juurde jutustab ta ka loo, mis välja valitud smuuti tema jaoks eriliseks teeb ja milliseid puu -ja juurvilju ta kõige enam armastab.

Raamatu #Grete_smuutid esitlused toimuvad:

19. juuli kell 17:00 esmaesitlus Solaris Keskuse mahla- ja kohvibaaris Blender

21. juuli kell 18:00 Kristiine Keskuse mahla- ja kohvibaaris Blender

23. juuli kell 14:00 Mustamäe Keskuse mahla- ja kohvibaaris Blender

26. juuli kell 17:00 Rakvere Kroonikeskuse Apollos

28. juuli kell 17:00 Tartu Kaubamaja Apollos

30. juuli kell 14:00 Pärnu Keskuse Apollos

Grete ootab kõiki smuutisid proovima ja smuutiraamatu saabumist tähistama! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles