Kanes Surf Challenge võistluse kolmanda koha pälvis Elu24 särtsakas suvereporter Carine Jessica Kostla!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanes Surf Challenge
Kanes Surf Challenge Foto: Madis Sinivee

Elu24 suvereporter, lauljatar Carine Jessica Kostla võttis suve hakul vastu meeleoluka väljakutse: saada nullist võistlussurfariks. 

Foto: Kristian Kruuse

Esmakordselt Eestis läks juuni alguses lahti Kanes Surf Challenge võistlus, mille raames hakkasid tipsurfarite käe all surfi õppima kuus tuntud inimest. Lisaks lauljatar Getter Jaanile ja näitleja Priit Piusile astusid lauale ka laulja Teele Viira, näitleja Mart Müürisepp, lauljatar Carine Jessica Kostla ja teised, et Surfilaagris lõppvõistlusel osavaim välja selgitada.

Surfilaagri peakorraldaa Helen Unti sõnul väärisid aga erilist tähelepanu ka õpetajad: «Mentorite hulgas olid näiteks maailmameister Karl-Erik Saarm ja Eesti kiireim naissurfar Annika Valkna, kes suudab purjelauaga sõita lausa 78 km/h.» Lisaks neile kahele juhendasid võistlejaid suure kogemusega Aivar Kajakas, Timo Runge Raoul Burman ning freestyle-mees Kristjan Kiisk.

Foto: Kristian Kruuse

Kanes Surf Challenge on Surfilaagri korraldatud uus võistlusformaat, kus Eesti staarid õpivad Eesti parimate surfarite juhendamisel Pirita Surfiklubis purjelauaga sõitma. Võistlustulle astutigi Surfilaagris 9. juulil.

Foto: Madis Sinivee

Surfilaagris toimunud Kanes Surf Challenge'i, kus mõõtu võtsid kuus Eestis tuntud inimest: Priit Pius, Teele Viira, Getter Jaani, Carine Jessica Kostla, Iti-Pätrik Järve, võitis näitleja Priit Pius. 

Foto: Madis Sinivee

Mart Müürisepp astus kahjuks ämbrisse ja suundus võistluspäeval kogemata Roosta asemel hoopis Pirita purjekeskusesse ning pidi seetõttu kahjuks võistlemisest loobuma. 

Foto: Madis Sinivee

Igati auväärse kolmanda koha pälvis aga Elu24 särtsakas suvereporter Carine Jessica Kostla. Palju õnne!

Foto: Madis Sinivee

Carine Jessica kommentaar III koha puhul:

Kogu Kanes Surf Challenge oli äärmiselt tore projekt, milles kaasa lüüa. Tutvusin surfimaailmaga, sain uusi tutvusi, ohtralt positiivseid emotsioone ja treenida suurepärase treeneri Aivar Kajakase käe all.

Võistluse eelneval õhtul ütles sisetunne, et võistluse võidab meie favoriit Priit Pius, Teele Viira tuleb teiseks ja mina finišeerin kolmandana. Priidu ja Teele vahel oli kusjuures ainult 10 sekundit. Minul läks raja lõpetamisega ikka veidi kauem.

Kõige lahedam oli see, et sellest, et kui alguses põlv laua peal värises, siis ühel hetkel oli jälle see surfamisega kaasnev rahu tagasi. Umbes nagu tähtsate esinemistegi puhul, et algul teeb magu kõhus saltosid, aga pärast esimese fraasi laulmist on nautimisoskus tagasi.

Igatahes see, mis oli kogu võistluse eesmärk, et propageerida surfamist ja sellest rõõmu tunda, läks täielikult asja ette. Võistluspäeva hommikul saatis treener Aivar mind esimest korda üksinda merele. Nii, et sellel hetkel tundsin enda üle tõesti uhkust - jõudsin kuu ajaga nii kaugele, et saan vee peal ka iseseisvalt hakkama.

Nüüd ootangi, millal jälle merele minna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles