«I'm Too Sexy!» mehed saatsid Eesti fännidele ja fännitaridele videotervituse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«I'm Too Sexy!» mehed saatsid Eesti fännidele ja fännitaridele videotervituse
«I'm Too Sexy!» mehed saatsid Eesti fännidele ja fännitaridele videotervituse Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Juba sel reedel Tartu Laululaval üles astuv briti 1990ndate superduo Right Said Fred saatis Eestile videotervituse. Koos Right Said Frediga esinevad samal õhtul East 17 ja Nancy. Rally Estonia kahepäevast meelelahutusprogrammi juhib Allan Roosileht.

Laupäeval, 16. juulil jätkavad Rally Estonia muusikalist programmi briti lauljanna-sekspomm Samantha Fox ja 1990ndate staarbänd Londonbeat. Briti tähed kütavad üles Merilyn Uusküla ja Allan Roosileht.

Right Said Fred sai üleöö kuulsaks 1991. aastal hittlooga «I'm Too Sexy», mille MTV-s laialt kedratud video on ilmselt üks meeldejäävamaid 1990ndate meheilu propageerivatest selles žanris. Laialdaselt olid üles kruvitud ka nende järgmised singlid «Don't Talk Just Kiss» ja «Deeply Dippy». Vennad on jätkanud oodatud esinejatena sest saadik alates ning on välja andnud tervelt kaheksa albumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles