Õllesummeril selgus Missis Estonia 2016 võitja! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Missis Estonia 2016 võitjaks valiti Anna Tōnissaar!

Eesti Missis Estonia iludusvōistlus sai alguse juba 1992. aastal. Kuna see oli veel aeg, kus ametlikult Emadepäeva ei tähistatud, siis pühendas Tiina Jantson selle vōistluse oma ema mälestuseks. Nüüd on juba 24 aastat kestnud see SIXTINA Tantsu - ja Modellikooli poolt korraldatav imekaunis traditsioon.

Seniste Eesti Missis Estonia tiitlikandjate hulgas on palju huvitavaid ja tuntud naisi, kes Eestit esindanud maailma suurimatel naistele mōeldud iludusvōistlustel. Laupäeva ōhtul krooniti Eesti Missis Estoniaks Anna Tōnissaar ja Missis World Estonia tiitli pälvis Kersti Pettai. 

Anna esindab Eestit sel aastal Missis Globe iludusvōistlusel ja Kersti sōidab Eestit esindama Missis World vōistlusele. 

Vōistluse žürii ütles, et vōitjat oli väga raske valuda. Naised, kes finaali jōudsid olid igaüks vōitu väärt. Publiku, pressi ja vaatajate Missiseks kuulutati aga Hanna Utsar. Ka temale tuleb vōimalus sōita ühele naistele mōeldud maailmas toimuvale vōistlusele. Missis Šarm tiitlikandjaks sai Jaana Haas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles