Ines Karu laiendab äri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu
Ines Karu Foto: EventLab OÜ

Ettevõtja, professionaalne kõhutantsija, koreograaf ja tantsutreener Ines Karu avas eile juba teise emade ja laste rõivaid pakkuva UK kaubamärgi Mothercare kaupluse Tallinnas. Elu24.ee uuris, kuidas Inesel seni ärimaailmas läinud on.

Tähtsaimad õppetunnid, mida oled omandanud rahvusvahelise kauplusteketi
turundusjuhi ja juhatuse liikmena?

Tööd on palju ja teadagi ei jõua ise kõike ära teha, mistõttu olen õppinud ülesandeid paremini delegeerima ja töötajaid rohkem usaldama ja kuulama, olen muutunud paindlikumaks jpm.

Meil on väga tore meeskond, kes on suure töö ära teinud ja oleme juhatusega neile väga tänulikud. Tahame, et iga töötaja tunneks, et tema ideed on teretulnud ning teaks, et kuulame ta alati ära.

Kas on plaanis tulevikus avada kaupluseid ka teistes Eesti linnades?
Praegu selliseid plaane pole, kuid ei välista seda. Tulevik näitab, mis saab.

Tänaseks oleme avanud kolm kauplust, kaks Tallinnas ja ühe Riias, peatselt avame ka
Leedus esimese kaupluse.

Kui palju olete saanud otsest tagasisidet klientidelt ja milline on see olnud?
Tagasiside on olnud positiivne ning oleme selle üle väga rõõmsad. Anname endast parima, et klientidele alati parimat pakkuda!

Meil on väga toredad kliendid, kes on ka ammu mõista andnud, et Tallinnas võiks olla rohkem kui üks Mothercare'i kauplus. Nüüd suutsime nende soovile vastu tulla, avasime kaupluse ka Rocca al Mare Kaubanduskeskuses ning täiustasime tootevalikut Early Learning Centre'i arendavate ja kvaliteetsete mänguasjade näol.

Ootame kliente ka meie uude kauplusesse, kus avamisnädalal on kõik mänguasjad -10 protsenti soodsamad. Lisaks on kaupluses ka mängunurk lastele.

***

Ines Karu sai laiemale avalikkusele tuntuks, kui osales muusikavideote hindamise saates «Hoia ja keela!» esimesel hooajal.

Pärast seda on ta teinud edukat ärikarjääri, olles Baltikumis kauplusteketi Mothercare üks omanikest ja turundusjuht. Lisaks lõi ta meelelahutusteenuseid ning kõhutantsutarbeid pakkuva ettevõtte OÜ Idance.

Ajakirja Kroonika lugejad valisid Inese aasta seksikamaks naiseks, ta on olnud mitmete ajakirjade, sh Playboy, kaanetüdruk ning omab InesDance.com tantsutruppe TürküBel ja Aka o' Pele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles