Jahtklubi kutsub kõiki lumeskulptuure valmistama

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumeskulptuur eelmisel talvel Port Artur II kõrval.
Lumeskulptuur eelmisel talvel Port Artur II kõrval. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeva keskpäeval algab Pärnu jahtklubi ees tuntud skulptorite juhendamisel lumeskulptuuride valmistamine, kuhu oodatakse osalema kõiki huvilisi.

Jahtklubi korrapidaja Ott Tamsalu teatel oodatakse lumeskulptuure valmistama kolme- kuni viieliikmelisi võistkondi, kes võiksid kaasa võtta lumelabida, kühvli ja ämbri. Võistlejaid juhendavad skulptorid Rait Pärg, Üllar Kallau ja Rain Terandi.

“Jahtklubi territooriumil on nii palju lund, et kümme skulptuuri teeme kindlasti, ehk rohkemgi,” rääkis Kallau. “Põhiplaan on meil olemas: teeme ühe suure objekti ja sinna ümber väiksemaid. Ootame rohket osavõttu, sest tegu on väga lõbusa ajaviitega.”

Kallau sõnade järgi valmistuvad skulptorid lumekujusid valmistades ühtlasi veebruaris Pärnus toimuvaks jääfestivaliks, mille raames kerkivad Lasteparki jääskulptuurid.

Üritusele registreeruda pole vaja, see on kõigile tasuta ja huvilised peaksid kogunema laupäeva keskpäevaks jahtklubi ette. Kohapeal pakutakse teed ja suppi.

Tamsalu teatel jäävad lumeskulptuurid jahtklubi territooriumile kevadeni või seni, kuni need ära sulavad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles