Vaata! Intsikurmu festivali täielik line-up on üleval!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsikurmu festival 2015, esimesed tunnid
Intsikurmu festival 2015, esimesed tunnid Foto: Madis Sinivee

Intsikurmu programm on koos! Esinejad on valmis! Toidukohad valmistavad menüüsid ja õlu on lettidel! Aga mis on puudu? Trummipõrina saatel kuulutame välja Intsikurmu festivali täieliku line-upi!

Kuna festival ei ole enam mägede taga, siis esitleme teile kõiki suurepäraseid, andekaid ja toredaid esinejaid, keda teil on võimalik oma silmaga näha juba vähem kui kuukese pärast, augusti esimesel nädalavahetusel Põlvas.

Juba neljandat korda toovad Intsikurmu festivali korraldajad Põlva mändide alla Eesti kõige esinduslikumatest muusikutest koosneva esinejate rivi ja lisaks ka välismaist trendingut, keda külastajatel on võimalik nautida eriti hubases ja soojas vibe’s. 

Kaks päeva täis suurepärast muusikat, millele järgnevad mahedad augustiööd meeleolukate afterparty’dega.  

Intsikurmu festivali programmijuht Martin Ruus: “Intsikurmu Festival on festival, kus on kohal parimad Eesti pojad ja tütred ja seda nii esinejate kui ka kuulajate osas ning lähinaabrite tõusvad muusikatähed. Samas aga sellel aastal oleme teinud esinejate nimekirja veel põnevamaks ja kutsunud kohale Islandi aasta meesartisti Agent Fresco. Veel on meil sellel aastal ka metsakino. Ja mitte lihtsalt tavaline metsakino, vaid absoluutselt parima programmi ja filmide valikuga metsakino. Selge on see, et kõike head on keeruline läbi arvutiekraani edasi anda ja see üritus, mida tuleb kohapeale tulla kogema.”

Siin on aga Intsikurmu selleaastased artistid!

NOËP

Marten Kuningas ja Miljardid

Erki Pärnoja ja Himmelbjerget

MOONCAKE

Lexsoul Dancemachines

BOKKA

I Wear* Experiment

Argo Vals Band

The Sound Poets

Reket

Wolfredt

DJ-d Estonian Funk Embassy

Mick Pedaja

Me and My Drummer

Zebra Island

Ans. Andur

Tommy Cash

OUU

Ingrid Lukas

Micucu

Alise Joste

Agent Fresco

Abandoned Elysium

KATÉA

DJ-d One Night in Bangkok

Festivali passid on müügil Piletilevis ning kuni 7.juuli südaööni saab neid soetada 35 euro eest. Kõige värskemat infot festivali kohta saab Facebookist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles