Korraldaja kommentaar Prodigy kontserdi kvaliteedi kohta: kõik, mis on lavalt näha ja kuulda, teostatakse täielikult bändi meeskonna poolt (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prodigy
Prodigy Foto: Erlend Štaub

Vahetult enne Prodigy kontserti kulgesid Tallinna lauluväljaku laulukaare suunas massid ning üsna pea oli selge, et suur hulk neist sinna ei mahu. Rahulolematus tekitas kohaletulnuis pingeid ning allakirjutanu nägi oma silmaga mitmeid füüsilisi kokkupõrkeid. Sotsiaalmeedias arutleti aga selle üle, kas sellise massi lubamine piiratud territooriumile ei ole mitte turvariski eiramine, kirjutab Postimees. Õllesummeri korraldajad edastasid ametliku kommentaari eilse Prodigy live'i turvariskide spekulatsioonide kohta. Loe lähemalt:

«Kõigepealt täname kõiki külastajaid, kes kontserdile tulid,» tänavad Õllesummeri korraldajad.

«The Prodigy puhul oli tegemist suurkontserdiga, nagu viimastel aastatel Õllesummeri pealava kontserdid välisartistide puhul ikka on olnud ehk et täismajale (nt Moby, Hurts, Pet Shop Boys). Külastajaid oli paarikümne tuhande ringis. 

Meie jaoks on turvalisus prioriteer nr 1. Spekulatsioon turvariskide eiramise üle ei vasta tõele. Kaasatud oli turvafirma ning politsei, kes otsustavad olukorra üle enne kontserti ja kontserdi toimumise ajal ning eile õhtul kriitilisi momente ei tekkinud. Ka Prodigy meeskonnaga käib kaasas turvaülem, kes hindab koos kohaliku partneriga turvariske. 

Heli ja show koha pealt kommenteerivad korraldajad, et esinemise ajal toimunu puhul oli tegemist täisproduktsioonilahendusega The Prodigy bändi poolt. Kõik see, mis on lavalt näha ja kuulda, helitugevus, ekraanide sisu teostatakse täielikult bändi meeskonna poolt. Bändiga tuleb kaasa paarikümneliikmeline tiim, kes tegelevad heli, valguse ja kõige muuga, mis live show’ga kaasas käib. Õllesummeri pealava kontserdid on viimastel aastatel täismajale ning sellega tuleb arvestada. 

The Prodigy bänd kommenteeris pärast kontserti korraldajatele, et Õllesummeri kontsert oli üks kõige parema energiaga kontserte üle pika aja ning kiitis festivali meeskonda ning kontserdipaika. Ka sotsiaalmeedias levivad klipid, pildid ning kiidusõnad väga jõulise laivkontserdi kohta.»

Lisatud eilne ametlik raport politsei poolt:

Tänase päeva jooksul toimetatud politseialasse kolm inimest, nendest üks alaealine. Meeskonna poolt kaks täisealist ning politsei poolt üks alaealine, kellele vormistati AS §71.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles