Tantsulaagris Camp of Hip-Hop esinev DJ Ice-C tõusis kooliüritustelt muusikamaailma kõrgustesse

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JJ-Street Camp of Hip-Hop - DJ Ice-C
JJ-Street Camp of Hip-Hop - DJ Ice-C Foto: MedaiMarketing

Juuli lõpunädalal toimuv rahvusvaheline tantsulaager Camp of Hip-Hop toob siinsetele lavadele terve rea andekaid erikülalisi, kes esitlevad siin tantsustiile kogu maailmast. 

Saksamaalt pärit Chris, aka DJ Ice-C, avastas juba varases eas tõmbe hip-hop’i, funk’i ja soul’i suunas. Enne plaatide keerutamist tegeles ta teise hip-hop kultuuri elemendi – breiktantsuga.

Pärast pikka dj-ingu harjutamist kutsuti ta 2002. aastal muusikat mängima suurematele kooliüritustele. Aja möödudes kutsuti teda ka mitmetele hip-hop pidudele ja paljudele teistele suurematele üritustele DJ-ks. Viimaks huvitusid temast ka mitmed tuntumate klubide promootorid.

Lisaks plaatide keerutamisele mitmetes Saksamaa klubides väljastas ta mitu mixtape’i nagu näiteks “Take a ride 1-5” ja “HardKnock vol. 1”, mida toetas ametlikult ka MTV. 2005.aastal sai DJ Ice-C’st kuulsa klubi Triple A Club resident-DJ, mängides igal nädalavahetusel rahvale muusikat. Ice-C on mänginud ka sellistel kuulsatel üritustel, nagu NFL Euroopa hooaja Aftergame, Battle of the Year, The Notorious IBE, Funkin Stylez World Finals, Floorwars Saksamaa, Juste Debout Saksamaa, Jammin on Beat, Doyobe, Ruhrpottbattle ja Fighting 4 the South. Lisaks on ta resident DJ ka sellistel iga-aastastel üritustel nagu Cologne Circle, Zitty Breakdown ja Break de Cologne.

Aastast 2006 kuni 2009 sai DJ Ice-C viimaks endale iganädalase show (Vibelounge) raadiojaamas shoutedFM, millel oli suur hulk fänne ja austajaid. Chris on DJ-na üles astunud mitmetes riikides kogu Euroopas. DJ Ice-C mängib erinevat muusikat rnb’st kuni hip-hop’ini, funkist kuni house stiilini välja. “Muusikal ei ole piire… ”

C.O.H.H. (Camp of Hip-Hop) on rahvusvaheline tantsulaager, mis leiab sel aastal aset juba 13. korda ja toimub 25.-31 juulini. Sellest on saanud traditsioon, kus tantsijad üle maailma saavad kokku, et veeta suurepärast aega ja jagada armastust tantsu vastu. Aset leiab mitukümmend erinevat tantsuklassi, lõputud peod, märkimisväärsed võistlused ja palju-palju muud. Klasse viivad läbi rahvusvahelised õpetajad USA-st, Saksamaalt, Prantsusmaalt, Venemaalt, Soomest ja paljudest teistest riikidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles