Postimees teeb otseülekande Viljandis toimuvast tänavatantsu võistlusest Bash Cypher

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval 7. juulil teeb Postimees otseülekande Viljandis Kaevumäel toimuvast tänavatantsubattlest Bash Cypher. Kell 18.00 algavas otseülekandes saab kaasa elada ligi sajale tänavatantsijale nii Eestist kui välismaalt.

Ekstreem- ja tänavaspordi festivali Viljandi Bash üheks alaks on tantsubattle, mis on tantsijatevaheline lahing, kus mõõtu võetakse tantsides ja erinevaid trikke sooritades.

Tantsubattles on võimalik võistelda neljas erinevas kategoorias: Hip-Hop, Break, House ning Allstyle Freestyle.

“Viljandi Bashi tantsubattlelt ootan energilisi ja julgeid etteasteid. Loodan, et tantsijad ei esine ja ei näita enda trikke ainult kohtunikele,vaid pööravad tähelepanud ka pealtvaatajatele, sest hea tantsija peab oskama suhelda ka publikuga. Lisaks ootan ka seda, et ilm oleks ilus ja vihma ei sajaks,” sõnab Jaanus Koort, tänavatantsu võistluse üks õhtujuhtidest.

Bashi peakorraldaja sõnul on tegemist ühe festivali tippsündmusega, mis toob kaevumäele sadu, kui mitte tuhandeid pealtvaatajaid. “Aasta-aastalt on tantsubattle end näidanud üha populaarsema sündmusena ning loodame, et ka tänavu on Kaevumägi taas rahvast täis,” räägib festivali peakorraldaja Kris Süld.

Viljandi Bash on 6.- 10. juulil Viljandis toimuv rahvusvaheline ekstreemspordi- ja tänavakultuurifestival, mis tähistab tänavu viiendat toimumisaastat. Viljand Bash toob  Viljandisse ekstreemsportlased, tänavatantsijad, rannajalgpallurid ja tänavakorvpallurid ning  ekstreemspordi huvilised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles