Mahlakas detail! Spice Girlsi tüdrukud armastasid üksteist aeg-ajalt suudelda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls
Spice Girls Foto: SCANPIX

Spice Girlsi laulja Emma Bunton avalikustas, et kogu nende viisik armastas üksteist aeg-ajalt suudelda.

Emma Bunton, Geri Horner, Mel B, Mel C ja Victoria Beckham olid väga lähedased sõbrad ning ei kartnud üksteisele õrnusi jagada, kirjutas Grazia.

Emmal paluti kommenteerida kõlakaid, et Geri ja Mel B vahel oli afäär, mille peale lauljatar ütles: «Me kindlasti suudlesime kõik üksteist aeg-ajalt, kuid ei, seal polnud midagi rohkemat.»

Seda, kas tal oli kunagi suhe Justin Timberlake'iga, Emma ei kommenteerinud.

Vürtsitüdrukud olid väga lähedased ja Emma usub, et tänu sellele suutis ta ülemaailmse edu ajal jalad maa peal hoida.

«Ma olen pereinimene ja nii noorena oli väga raske kodunt eemal olla. Kuid mul olid mu sõbrannad, kes olid mulle alati toeks. Väljaspool oli kõik hullumeelne, kuid keskmes oli üsna rahulik. Me hoolitsesime üksteise eest. Me ei lubanud kedagi enda siseringi ja meie viie vahel valitses usaldus. Tänu kõigele läbielatule on meie vahel side, mida keegi teine ei mõista. Me ei pruugi teineteist kuude kaupa näha, kuid kui mul ühte neist vaja peaks olema, on ta alati kohal,» rääkis Emma.

Emma sõnul ei tülitsenud bändikaaslased peaaegu kunagi, sest neil polnud selleks lihtsalt aega.

«Kindlasti oli meil vaidlusi riietuse üle või kaklesime selle pärast, kes esimesena juuksuri juurde pääseb, kuid me hoidsime alati kokku. Me teadsime, et meil pole suurteks tülideks aega,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles