EM on võtnud «Top Gearilt» vaatajaid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa «Top Geari» meeskonnast vasakult paremale: Chris Harris, Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Evans, Eddie Jordan ja The Stig
Osa «Top Geari» meeskonnast vasakult paremale: Chris Harris, Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Evans, Eddie Jordan ja The Stig Foto: SCANPIX

BBC teatel on menukas autosaade «Top Gear» kaotanud Euroopa jalgpallimeistrivõistluste tõttu palju vaatajaid.

Möödunud pühapäeval vaatas «Top Geari» vaid 1,9 miljonit vaatajat, mis on tavapärasest 2,7 miljonist 800 000 vähem. Samas Prantsusmaa ja Islandi kohtumist, mis lõppes 5:2, vaatas 6,6 miljonit vaatajat.

Uuring näitas, et kui vaatajatel on võimalus vaadata live-matše, siis eelistatakse neid menusaadetele, kaasa arvatud «Top Gear».

Pärast Jeremy Clarksoni, Richard Hammondi ja James May lahkumist sai «Top Geari» põhisaatejuhiks raadiohäälena tuntud Chris Evans, kes teatas nüüd saatejuhi kohast loobumisest. Samas aga jäävad saadet juhtima Matt LeBlanc, Chris Harris, Rory Reid ja Sabine Smitz.

BBC loodab, et pärast EMi lõppu hakkavad vaatejatenumbrid taas kasvama. 

EMi finaalmäng toimub 10. juulil Pariisis Stad de France`il. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles