Michael Jacksoni eksnaisel diagnoositi rinnavähk ja tütar Paris ei tea sellest midagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson ja Deborah Rowe-Jackson 1996. aasta novembris
Michael Jackson ja Deborah Rowe-Jackson 1996. aasta novembris Foto: SCANPIX

Michael Jacksoni eksabikaasal ja laste emal Debbie Rowe'l diagnoositi väidetavalt rinnavähk.

57-aastase naise teismelisel tütrel Paris Jacksonil pole ema haigusest aimugi, sest nad pole suhelnud juba üle aasta, kirjutab TMZ.

18-aastane Paris lõpetas ema jälgimise sotsiaalmeedias selle aasta mais. Rowe kommenteeris seda toona Facebookis ja ütles, et «üks maailma kurvemaid asju on see, kui laps kasvab üles ühte oma vanemat vihates, sest ta kuulis ainult ühe poole juttu».

Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS

TMZ andmetel ei tea Paris veel, et emal avastati raske haigus.

Rowe oli Michaeliga abielus aastatel 1996 kuni 1999. Nad kohtusid nahahaiguste kliinikus, kus Rowe töötas õena ja Michael käis vitiligo pärast ravil.

Michael lahutas Lisa Marie Presleyst samal aastal, kui ta Rowe'ga kohtus. Rowe sünnitas nende esimese poja Prince'i 1997. aastal - kolm kuud pärast abiellumist.

Rowe'l kahtlustati vähki juba kaks aasta tagasi, kuid siis selgus, et ta põeb hoolis sarkoidoosi - autoimmuunset haigust, mis ei ole eluohtlik. Seejärel abiellus Rowe pikaaegse sõbra ja Michaeli endise äripartneri Marc Schaffeliga. 

Foto: Marcos Vasquez/Marcos Vasquez/BuzzFoto.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles