Suur talvepidu “Winterjam” toob elektroonikatähed

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune "Winterjam" Paide spordihallis.
Mullune "Winterjam" Paide spordihallis. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Vabariigi aastapäeva eel, kolmapäeval, 23. veebruaril toimub Tallinna ööklubis Panoraam elektroonilise tantsumuusika suurüritus “Winterjam 2011”, mille peaesinejad on sedapuhku Hollandi parimate hulka kuuluvad hardstyle duod Noiscontrollers ja D-Block & S-TE-FAN.

Eelmisel aastal Paide spordihallis toimunud klubimuusikaüritus “Winterjam” kolib tänavu väiksemasse, kuid hubasemasse Tallinna ööklubisse Panoraam, millega liidetakse kõrval asuvad endise klubi Urban House ruumid. Sellega saadakse üheks ööks Tallinna suurimaks ööklubiks, mis mahutab 1500 muusikasõpra, kirjutas Party.ee

Ürituse peaesinejad on esimest korda Eestit külastav hardstyle duo Noiscontrollers ja eelmisel aastal "Summerjamil" esinenud D-Block & S-TE-FAN Hollandist. Peale nende Saksa hands-up muusika DJ-d Rocco, Alex Megane, Rave Allstars jmt.

“Winterjami” toimumise ajaks paigaldatakse Panoraami ruumidesse lisa heli-, valgus ja videotehnikat.

Üritusele pääsemiseks piisab 16 eluaastast.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles