Video: mustkunstitrikk lõppes saatejuhi jaoks vigastusega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Paljud telekanalid näitavad mustkunstnike trikke, kuid enamik neist kulgeb nii nagu plaanitud, mitte ei lõppe katastroofiga.

Poola televisooni hommikusaates astus üles mustkunstnik, kes jõudis Poola talendisaates poolfinaali, näidates saatejuhile, 46-aastaselel Marzena Rogalskale trikki terava eseme ja paberkotiga, edastab Daily Mail.

Esmalt näitab mustkunstnik saatejuhile, et ühes kotis on terava otsaga objekt, kokku on neli paberkott,  mida ta omavahel segamini ajab ja siis lauale paneb.

Ta lööb ise esmalt käega ühte kotti, mis osutub tühjaks. Siis palub mustkunstnik saatejuhil lüüa järgmist paberkotti, kuid selles kotis on terav objekt, mis ta pihku kinni jääb.

Mustkunstnik ja ta assistent arvavad alguses, et naine lihtsalt trikitab, kuid siis mõistavad, et tal on väga valus. Mustkunstnik aitab saatejuhil kaamera eest lahkuda.

Telekanali teatel vajas Marzena Rogalska vigastuse tõttu haiglaravi ja talle tehti teetanuse süst.  

Produtsentide sõnul harjutati trikki enne otsesaadet mitu korda, siis läks kõik õigesti ja keegi vigastada ei saanud.

Saatejuht kinnitas Facebookis, et ta paraneb ja vigastus ei ole raske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles