Fotod: Esimene Retrobest kostitas külalisi heade artistide ja ajastuelamustega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. ja 2. juulil Pühajärvel toimunud ajastufestival Retrobest tõi maalilise Pühajärve kaldale armastatud artistid, telekangelased ja suve stiilseima retropeo. 

Retrobestil aitas ajas tagasi viia humorist, muusikakriitik ja ajakirjanik Mart Juur, kelle eestvedamisel sai kahe päeva jooksul festivalil näha ja kuulda maailmas armastatud artiste, kelle seas olid F.R. David, Modern Talking, DJ Bobo, Maria Nayler, N-Trance, Boney M koos Maizie Williamsiga ja ABBORN. Lisaks tulid unustamatute hittidega lavale Koit Toome ja Sarah, Caater ja Astra, Black Velvet ning Otepäält tuule tiibadesse saanud Marju Länik. Aastakümnete eest edetabelites olnud muusikavideotest tegi ülevaate DJ Arno K videodisko. 

Retrobesti külalised kandsid suurepäraseid 1980. ja -90. rõivaid ning aksessuaare. Tõsisemad retrofännid saabusid Otepääle sõiduvahenditega, mida tänavapildis enam väga tihti kohta. Näha sai nii Sierrasid, Kadette kui ka nõukogude ajast pärit sõiduvahendeid.

Korraldajad kinnitavad, et järgmine Retrobest tuleb juba aastal 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles