Vau! Diana Arno moeloomingut kanti Moskvas punasel vaibal (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno moeloomingut kanti Moskvas punasel vaibal
Diana Arno moeloomingut kanti Moskvas punasel vaibal Foto: instagram.com

Miss Estonia Diana Arno on viimasel ajal kätt harjutanud moeloomisega ning tuleb tunnistada, et see on vilja kandnud. Tema kleidid lehvisid Moskvas rahvusvahelise filmifestivali punasel vaibal.

Foto: instagram.com

2009. aastal nii miss Tallinna kui miss Estonia tiitlid napsanud naine on viimased aastad pühendanud hoopis rõivadisainile. Tema loomingut on kandnud mitmedki tuntud Eesti naised. Ta on üks väheseid, kes on suutnud enda kollektsiooni esitlema meelitada supermodel Carmen Kassi.

Foto: instagram.com

Eelmisel nädalal toimus Moskvas 38. rahvusvaheline filmifestival, mille punasel vaibal sammus mitmeid tuntud staare nii Venemaalt kui ka mujalt. Eriliseks teeb selle ürituse see, et peol kanti ka Diana Arno moeloomingut.

Üheks kleidikandjaks oli populaarne videoblogija Estonianna ehk Anna Ovsjankina, kes kandis just seda kleiti, mida eksponeeris Tallin Fashion Weekil ka Carmen Kass.

Foto: instagram.com

Teiseks kleidikandjaks oli ka näitleja Anastasia Ragozina, kes säras valges Diana Arno kleidis.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles