Staarpõgeneja Anna-Maria Galojan lajatab Max Kaurile: joo vähem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan sünnipäev C'est la vie`s 24.02.11
Anna-Maria Galojan sünnipäev C'est la vie`s 24.02.11 Foto: Jelena Rudi

 

Staarpõgenik ja ekspoliitik Anna-Maria Galojan on üldiselt rahuliku meelega naine, kuid hiljuti õnnestus teisel staarpoliitikul ta endast välja ajada.

Nimelt kirjutas Mustvee linnapea ja Keskerakonda kuuluv Max Kaur arvamuse Suurbritannia väljaastumisest Euroopa Liidust. Oma arvamusloo lõpus ütleb ta, et talendid tulevad nüüd koju tagasi ja ilmselt peab poliitikuhärra lilledega Galojanile vastu minema.

See ajas aga Inglismaal redutaval Galojanil harja punaseks ning nagu tänapäeval kombeks, asus ta asja klaarima oma Facebooki kontol.

"Kuidas palun? Maksimka Jermakov koos OMA peast põrunud pensionärist "isanda" Edgar Bureshiniga, jooge vähem "püha" hundivett," seisab naise emotsionaalses postituses.

Kõige lõpuks täpsustab naine, et las kesikutest koerad hauguvad, karavan -Suurbritannia, läheb edasi. 

Arusaamatu on naise pahameel, sest ilmselt tahtis Max ju olla armas ja minna lilledega lennujaama, et naist kodumaale tuleku puhul tervitada. Ehk oleks Max Kauril targem hoopis Anna-Mariale Inglismaale küll sõita? 

Foto: instagram.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles