Pidu terve päev! Bashment viib laupäeval suvisesse Pärnusse kuumad reggaerütmid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bashment viib laupäeval Pärnusse reggaemuusika
Bashment viib laupäeval Pärnusse reggaemuusika Foto: Promopilt

Laupäeval, 2. juunil, sõidab Pärnut väisama reggae ja dancehall pidu Bashment ning viib külakostiks muusikat nii Pärnu rannaliivale kui pimedasse Templisse.

Pärnust saab laupäeval üheks päevaks vaese mehe Jamaica. Pea terve päev kestev pidu algab kell 13.00 surfiklubis Aloha, kus toimub kaheksa tunnine soojendus kell 22.00 algavaks sündmuseks Kultuuriklubis Tempel. Kohal on MC'd Killbaba ja J.O.C. ning DJ'd Massa V ja Tarrvi.

Täpsemalt mõlema ürituse kohta SIIN!

Reggae, ragga ja dancehall-kultuuri arendav sündmus Bashment on Eesti pikima traditsiooniga reggae-dub-pidu.

Bashment - Estonia ja Bashment KingzSound aitavad avastada reggae ja Kariibi mitmekesise muusika erinevaid tahke. Seda põnevat kultuuri tutvustades on Bashment meeskond järjepidevalt muusikasõprade ette toonud huvitavaid ja erilisi, tuntud ja tunnustatud artiste nii Eestist kui välismaalt, osa neist oma muusikutee alguses, teised juba loometegevuse tipus või oma valdkonna legendid.

Lisaks Bashment´i alustugedele, Ringo Ringveele ja Tarrvi Laamannile kuuluvad kollektiivi ka J.O.C. ning Dice Rudy. Bashment´i korraldav kooslus on tegutsenud juba 1998. aastast. Mida Bashment KingzSound reggae muusika all mõistab, seda on võimalik teada saada, kui kuulata "Bashment FM" saadet Raadio 2-s

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles