Tänasel Tjuun Inil Padas esinevad kaks välisartisti - Culture Shock Inglismaalt ning HLZ Itaaliast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Culture Shock
Culture Shock Foto: Erakogu

Täna, reedel, 1. juulil toimub Tallinna Kultuuriaed Padas üritus Tjuun In, kus astuvad ülesse kaks välisartisti – Culture Shock Inglismaalt ning HLZ Itaaliast. Neid toetavad Tjuun Ini residendid Qba ja L.Eazy. Pada teises saalis kostub muusika peosarja Jäck! djdelt: Marek Poel, Johann 3000, Nikolajev ja Kask.

Culture Shocki esimene reliis, The Vega LP, ilmus legendaarse plaadifirma Moving Shadow alt. Pärast seda sõlmis üks tugevamaid trummi ja bassi plaadifirmasid, RAM Culture Shockiga lepingu ning RAMi ridades on Tjuun Ini seekordselt väliskülaliselt ilmunud ligi 40 lugu. Culture Shocki loomingut võiks iseloomustada kui tehniliset väga hästi teostatud, jõulist ja pigem rõõmsakoelist muusikat. Culture Shocki hinnatakse ka kui suurepärast djd, tema karjäär on olnud lennukas ning lisaks väiksematele esinemiskohtadele, saab teda muusikat mängimas näha ka erinevatel festivalidel üle maailma.

HLZ on Itaalia päritolu ning hetkel Inglismaal resideeruv produtsent ja dj, keda teatakse ka kui üht poolt duost Need For Mirrors. 2013. aastast tegutseb HLZ sooloartistina. Tema loomingut on välja andnud plaadifirmad nagu Metalheadz, Playaz, Fokus, Symmetry ja Dispatch.

Tjuun in on Eesti vanim, siiani tegutsev trummi ja bassi sariüritus ja Raadio 2 õhtuse vööndi saade. Esimene Tjuun In pidu toimus 1999. aastal Enteri nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal sündmuseid.Tjuun In pidudesarja on külastanud lisaks suurele hulgale kodumaistele artistidele ka välismaiseid, nende seas: Lenzman, Calyx ja Teebee, Rene´ LaVice, Ivy Lab, A-Sides, Keeno, ESS, Riya, Dj Red, Metrik, Seba, Makoto, Technimatic, DBridge, Rockwell, Marky, Blu Mar Ten, Utah Jazz, Bcee, Matrix, Culture Shock, Lynx, Commix jt

Tänasel Tjuun Ini peol Padas, mängivad suures saalis plaate: „Culture Shock“ (UK, Ram), HLZ (Ita) ja residendid Qba ning L.Eazy. Väikeses Jäck! saalis mängivad muusikat: Marek Poel, Johann 3000, Nikolajev ja Kask.

Pilet enne südaööd Fb listis 7 euri, hiljem 10 euri

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles