Võimatu! Supertaarid Serebro ja Timati ühes lennukis Tallinna?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serebro
Serebro Foto: Erakogu

Täna Tallinna Lauluväljakul toimuva suurima vene popmuusika festivali Tanzevalnaja Volna megastaarid Timati ja Serebro lendavad Eestisse ühes lennukis.

«Saime sellest ka ise viimasel hetkel teada,» tunnistab festivali peakorraldaja Sten-Erik Jantson. «Esimene küsimus oli: kas äriklassis on üldse nii palju kohti, et Venemaa ühed tuntuimad staarid koos saatjaskonnaga ära mahuksid? Õnneks oli just sellel Moskva-Tallinna lennul täpipealt vajalik arv kohti,» lisas Jantson.

Timati ja Serebro astuvad täna õhtul üles Tanzevalnaja Volnal, millel esinevad mitte vähem tuntud Julia Volkova ja Dominic Jocker.

Kõik staarid on endale nõudnud eksklusiivset teenindust tipphotellidest kuni luksuslike limusiinideni. Tavapäraselt saadab sellise kaliibri esinejaid suur saatjaskond.

Festivali väravad avatakse täna kell 16. Kella 20ni hoolitsevad muusika eest DJd Anna Lamurr, Deniss Korobljoff ja Max Milovanov. Õhtu peaesinejad on laval alates kella 20st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles