TV3 toob ekraanile hittsarja «16 ja rase» verivärsked lood

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16 ja rase
16 ja rase Foto: TV3

TV3-s stardib tõsielusarja „16 ja rase“ teine hooaeg. Saatesarja peakangelased on rasedad neiud vanuses 13 kuni 17, olles veel ise lapsed peavad nad vastu võtma iseseisvaid otsuseid. Mis raskused neid ees ootavad ning kas neil õnnestub leida ühine keel lapse isaga, enda vanematega ja ühiskonnaga?

Projekti peaprodutsent Aleksei Gladushevski sõnul on värskes hooajas seistse absoluutselt erinevat ja vapustavat lugu. Igas loos sõltumata kas tahtlikult või mitte, on neiud rasedaks jäänud ning otsustanud sünnitada. Tütarlapsed on silmitsi ühiskonna arvustustega ning alustavad võitlust koha eest siin päikese all. Kõik osapooled saavad võimaluse kommenteerida – vanemad, vanavanemad, tulevase lapse isa. Televaatajad saavad ise teha järeldused, kellel on olnud õigus või kes on põhjustanud konkreetse olukorra. Mitte alati ei ole teismeline ema ohver.

Esimese saate peakangelane on Kristina Petrakova. Tema vanemad lahutasid kui tüdruk ei olnud veel 7-aastane. Isa sõitis kodulinnast ära, ema ja kasuisa kuritarvitasid alkoholi. Juba 13-aastaselt tekkis tüdrukul suhe 16-aastase Vadimiga. Olukord võttis aga uskumatu pöörde, kui Kristina isa ja Vadimi ema kolisid kokku. Kristinal tekkis uus pere ning tema armsamast sai tema kasuvend. Ootamatu rasedus muutis kõik.

Uue hooaja „16 ja rase“ avaosa Kristina looga jõuab TV3-e ekraanile reedel, 01.juulil kell 21.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles