Galerii ja video! Surfilaagri staarid käisid SUP Polo proovimas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kogunesid Surfilaagri võistlusel osalevad Kane’s Surf Challenge staarid Männiku Wakeparki kõrvale, et proovida lisaks oma hetke põhitegevusele ehk surfi õppimisele ka uut atraktiivset ja maailmas laineid löövat spordiala SUP polo, mille esimene turniir Eestis toimub samuti Surfilaagris.

SUP polo on põnev pallimäng mida mängitakse täispuhutavatel SUP laudadel täispuhutava väljaku keskel tasasel veel. Mäng on lühike, kiire, mõõdukalt kaootiline, hullumoodi lõbus ning sobib kõigile. Kane’s Surf Challenge õpilase Priit Piusi sõnul oli esmane vaatepilt mängust petlik. «Mäng tundus peale vaadates pigem kerge, kuid mängides sai naha märjaks nii kaudses kui otseses mõttes!»

Ka Piusi konkurent Getter Jaani nõustus, et tegemist on millegi täiesti uue ja hästi toredaga ning et võhmale ajab see mäng päris kindlasti.

SUP polo reeglid on väga lihtsad: Väljak on mõõtmetega 25×20 meetrit ja mängitaks kolm-kolme vastu kaks 10-minutilist poolaega ning vastastele on vaja visata võimalikult palju väravaid. Palli toimetamiseks vastaste väravasse tohib kasutada ainult spetsiaalset aeru. Palli mängimine põlvili laual olles või vette kukkudes on keelatud. Viimane olukord on selles mängus üsna tavapärane nähtus, mis teeb selle mängu eriti atraktiivseks.

Getter Jaani, Priit Pius, Mart Müürisepp, Teele Viira, Iti Pätrik-Järve ning Carine J. Kostla selgitavad endi seast parima surfari Kane’s Surf Challenge finaalvõistlusel Surfilaagris juba järgmisel nädalal 9. juulil Roostal.

Surfilaagris toimub ka Eesti esimene SUP popo turniir. Muul ajal on võimalik SUP polo mängida terve suve jooksul Männiku Wakepark’is ja Pärnu Vallikäärus. Uurige lisa Suppama facebooki lehelt ja veebilehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles