Video: ufokütid leidsid merepõhjast kummalise püramiidi (4)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Ufoküttide teatel on Vaikse ookeani põhjas kummaline püramiid, mis ei ole kindlasti inimeste kätetöö, pigem võisid selle ehitada tulnukad.

Spekuleeritakse, et Google Earthi abil leitu puhul  võib tegemist olla väga suure ufode baasiga, edastab Daily Mail.

Argentiinlasest ufoküti  Marcelo Igazusta andmetel asub püramiid Mehhikost läänes koordinaatidel 12 ° 8'1.49 'N 119 ° 35'26.39' W. ning Google Earth piltidel olevat näha püramiidist paistvat valgust.

Lehekülje UFO Sightings Daily toimetaja Scott Waringi sõnul võib see püramiid olla seotud maavälisega, meenutades samas Mehhikos asuvaid iidseid maiade ja asteekide püramiide.

 «Inimesed suutsid selliseid püramiide rajada maale, kuid vaid mõne kõrgemalt arenenud tsivilisatsiooni esindajad suutsid ehitada ka vee alla,» lausus Waring.

Selle aasta aprillis teatas Waring oma leheküljel, et Google Earth paljastas Antarktika lähedase Deceptioni saare juures müstilise merekoletist, umbes 60-meetrise Krakeni. Ta oli koordinaatidel 63° 2'56.73'S 60°57'32.38'W.

Võimalik, et «Salatoimikutest» tuntud tegelastel, agentidel Fox Mulderil ja Dana Scullyl on õigus, et «tõde on kusagil olemas».

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles