Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Eesti muusika kroonijuveelilt ilmus uus singel!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Ewert and The Two Dragons
Ewert and The Two Dragons Foto: I Love You Records

Ewert Sundja, Erki Pärnoja, Kristjan Kallase ja Ivo Etti kollektiiv Ewert and The Two Dragons tegi täna internetis avalikuks aprillis ilmuva teise albumi avasingli «(In The End) There`s Only Love».

Septembris alustati koostööd indie-leibeliga I Love You Records, mis bändi arvates avab neile mitmeid uusi uksi ning läbi selle loodetakse jõuda väga paljude kuulajateni. «Uus album ilmub paralleelselt nii Eestis kui ka Lätis, aga ilmselgelt on meil sihid juba seatud ka kaugemale», lausus laulja Ewert Sundja.

I Love You Records on sõltumatu plaadileibel, mille peakontoriks on samanimeline populaarne klubi/baar Riia vanalinnas, mis on afterparty kohaks olnud ansamblitele nagu Sigur Ros, Kings Of Convenienve, Mum jne.

Oma esimesel tegevusaastal andis I Love You Records välja kollektiivide nagu Mona De Bo, Goran Gora & the Yrs ning Zvani albumid. «Plaadileping Draakonitega viib ka meid leibelina täiesti uuele tasemele», kinnitab
tegevjuht Dace Volfa.

Täna õhtul Riias koos ansambliga Goran Gora & the Yrs esinev Ewert and The Two Dragons tõusis Eesti muusikataevasse 2009. aasta sügisel debüütalbumiga «The Hills Behind The Hills». 2010. aasta oli kollektiivile
töökas – esineti nii Eestis, Lätis kui ka Leedus, sh mainekatel festivalidel nagu Tallinn Music Week ja Positivus.

Bändi looming on leidnud positiivset kajastust ka meie naabrite meedias – lätlased on iseloomustanud neid kui «Eesti muusika kroonijuveeli» ning soomlaste muusikaajakiri Rumba nimetas nende kontserti Positivusel festivali parimaks.

Märksõnad

Tagasi üles