Anname hoogu! Eesti tantsukool pääses esmakordselt Dance World Cup maailmameistrivõistluste finaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tantsukool pääses esmakordselt Dance World Cup maailmameistrivõistluste finaali
Eesti tantsukool pääses esmakordselt Dance World Cup maailmameistrivõistluste finaali Foto: Free Flow

Eesti on esmakordselt pääsenud Dance World Cup maailmameistrivõistluste finaali, mis leiab aset Jersey’s, Suur-Britannias. Mainekal konkursil Eestit esindav Free Flow Studio tantsugrupp kogub võistlustele sõiduks toetust ühisrahastusplatvormil Hooandja.  

Esmakordselt on Eesti pääsenud 48 riigi hulka, kes on esindatud Dance World Cup maailmameistrivõistluste finaalis, mis leiavad aset juuni-juuli 2016 Jerseys, Suur-Britannias. Eesti eest astuvad võistlustulle Tallinna tantsukooli Free Flow Studio contemporary fusion tantsijad, kes esitavad konkursil koreograaf Alice Aleksandridi juhendamisel ning koostöös Anumai Raskaga kolm tantsu - «Kunstnik loob teose, teos loob kunstniku», «Järgne oma unistustele» ning «Kinnisidee».

Ligikaudu 12 000 last ja noort vanuses 4-25 eluaastat võistlevad igal aastal ülemaailmselt, et pääseda Dance World Cup finaali. Sel korral kaheksas Dance World Cup on varasematel aastatel aset leidnud Pariisis, Brightonis, Jerseys, Sardiinia saarel, Villachis, Algarves ja Bukarestis. 2015. aasta meeldejäävas Rumeenia finaalis osales kokku 2800 osavõtjat, 32st riigist.

Free Flow Studio on Eesti suurim rahvusvaheline tantsukool, kes korraldab regulaarselt tantsu ja tantsulavastustega seotud etendusi ja üritusi, lööb aktiivselt kaasa meelelahutustööstuses ning arendab lapsi ja noori professionaale nii tantsu, loovuse kui ka muusika osas. 2009. aastal Alice Aleksandridi poolt loodud ja ühe tantsugrupiga alustanud tantsustuudio on tänaseks kasvanud ligikaudu 600 õpilasega tantsukooliks, kus saab õppida 26 tantsustiili, laulmist koos hääleseadega, erinevat pilliõpet ning näitlemist.

Free Flow Studio õpilased ja koreograafid on saanud tunnustust väga mitmetel konkurssidel nii Eestis, Põhjamaades, kui ka Baltikumis, teinud koostööd artistidega nii Eestist kui välismaalt, seisnud loova juhtiva jõuna mitme suurürituste taga jpm.

Lisaks tugevale konkurentsivõimele ning töökusele jagab Free Flow Studio tantsuperekond oma õpilastele motiveeritust, individuaalsust, ühtsust ja võrdsust ning panustab laste ja noorte loovasse arengusse ning osalusse ühiskonnas, eesmärgiga tuua nende eludesse rohkem rõõmu, eneseväljendust aidata neil sotsiaalselt ning ühiskondlikult paremini toime tulla ja suhestuda.

Selleks, et noored ning andekad tantsijad saaksid Eestit Suur-Britannias maailmameistrivõistlutele sõita ja seal edukalt esineda vajaksid nad kõigi teie abi!

Hooandja projekti toetusel saab Free Flow Studio tantsutrupp lennukitega Tallinnast Londonisse, Londonist Jerseysse ja sealt koju tagasi lennata. Lennuhooandjatele kingivad nad tänutäheks hulganisti auhindu ning ühtlasi korraldavad kõikide Hooandjate auks ka suure peo.

Free Flow Studio Hooandja kampaania link SIIN!

Rohkem informatsiooni Free Flow Stuudio tantsijate ja tegemiste kohta kodulehelt, Facebookist, YouTube'ist ja Instagramist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles