Keda meenutab Evelin Ilves Sulle?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keda või mida meenutab proua Ilvese trendikas outfit?
Keda või mida meenutab proua Ilvese trendikas outfit? Foto: itnurk.com

Eesti president Toomas Hendrik Ilves jõudis eile, 18. jaanuaril koos abikaasa Evelin Ilvese ning ametliku delegatsiooniga Rootsi, kus kolm päeva vältava visiidi raames kohtutakse muu hulgas kuningliku perekonnaga ning mitmete kõrgete ametiisikutega. Riigivisiidist enim on siiski kõmuainest pakkunud proua Ilvese ekstravagantsed kostüümid.

Lugejatele meenutab presidendiproua vildist kübar küll vana-eestlaste pidulikke peakatteid, küll tulnukaid teiselt planeedilt, küll kaheksakümnendatel neegrite seas levinud hittsoengut, küll vene bojaare, küll kasetorbikut...

Veebilehel ITNURK tuletas aga üks lugejatest meelde koomiksimeister Olimar Kallase joonistatud tegelasi. Seal olid nimelt mingid tulnukatest teenrid ja nende valitseja, Malakamaa valitsejanna, kelle peakatted nägid täpselt samasugused välja kui Evelini vildist kiiver.

Keda meenutab Evelin Ilves Sulle? Lisa ka pilt toimetus@elu24, kui on võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles