Esmakordselt Tallinna Merepäevade raames 15. juulil uksed avava Dinner in the Sky taevarestorani tänavune menüü on inspireeritud merest ning valmib soome tippkoka Filip Langhoffi käe all.
Tänavune Dinner in the Sky on mereteemaline
Filip Langhoff on mitmel pool maailmas kogemusi ammutanud ning tunnustatud tippkokk, kes peab Helsingis 2014. aastal Michelini tärni pälvinud intiimset restorani Ask. Filipi toit on saanud palju positiivset vastukaja, seda on nimetatud tõeliseks ja ehedaks, väga peeneks söögiks. Oma töös kasutab ta kohalikku ning väiketaludest ja mahepõllumajandusest pärit toorainet.
«Tallinnas toimuvate Merepäevade puhul pakume külastajatele erinevaid kalaroogi. Et kasutan oma toidus võimalikult palju kohalikke saadusi, siis leiab taevarestorani menüüst Läänemerest pärit koha ja räime,» selgitas Dinner in the Sky 2016. aasta külaliskokk Filip Langoff.
«Soovime külastajate ootustega kaasas käia ning igal aastal midagi uut pakkuda. Näen, et inimeste jaoks pole oluline üksnes toidu maitse, vaid ka sinna juurde käiv lugu. Üha enam pööratakse näiteks tähelepanu toidu päritolule. Filip Langhoffi kokakunst kannab endas lisaks maitseelamustele teadlikku ning keskkonnasõbralikku elustiili,» räägib taevarestorani Dinner in the Sky eestvedaja Risto Meigas.
Dinner in the Sky ainulaadne restoran avab külastajatele uksed Tallinna Vanasadamas 15.-21. juulil. Filip Langhoffi loodud mereteemalist menüüd saab nautida kogu nädala jooksul. Täpne menüü avalikustatakse sündmuse eel kodulehel www.dinnerinthesky.ee
Ühtlasi alustab restoran kümnenda juubeliaasta puhul uue taevakontsertide sarjaga, mille avavad Chalice ning Laura. Rohkem infot kontsertide kohta leiab siit.
Dinner in the Sky restoranis saab valida seitsme erineva paketi vahel:
Lunch in the Sky
Dinner in the Sky
Dinner in the Sky sunset
Dinner in the Sky Taevakontsert
Dinner in the Sky sunset Taevakontsert
Champagne in the Sky
Cocktail in the Sky
Tallinna Merepäevad toimuvad 15.-17. juulini. Lisainfo kodulehel.