Saksa politsei korjas teelt joobes öökulli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öökull
Öökull Foto: wikipdia.org

Saksamaal Pforzheimis «arreteeris» politsei teelt leitud öökulli, kes oli joobes.

Politsei pressiesindaja kinnitusel said nad ühelt koeraga jalutanud naiselt kõne, et keset sõiduteed istub öökull, kirjutab Huffington Post.

«Politseinikud leidsid eest pruunide sulgedega öökulli, kes oli segaduses. Ta tuias ringi ning ta silmad olid poolkinni. Tehti kindlaks, et lind oli joobes, ta lähedalt leiti kaks väikest tühja alkoholipudelit,» lausus pressiesindaja.

Politsei viis linnu veterinaari juurde, keda teati ka varem alkoholijoobes linde ravinud olevat. Arst andis öökullile suures koguses vett. Pärast kainenemist viiakse ta loodusesse tagasi.

Saksa politsei sõnul on viimastel aastatel üsna mitu joobes loomade juhtumeid ette tulnud. Näiteks möödunud aastal leiti mäger, kes oli üleküpsenud ja käärima läinud kirsse söönud.

Politsei soovitas inimestel mitte poolikuid alkoholipudeleid vedelema jätta, kuna neis olev jook ei pruugi loomale või linnule ainult joovet tekitada, vaid võib ka tappa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles