Saa osa! Pärnu neiu äge ettevõtmine: proovin saada igast inimesest 5 minutiga hea pildi!

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu fotograaf Alina Birjuk arvab, et igaühest on 5 minutiga võimalik saada ilus pilt
Pärnu fotograaf Alina Birjuk arvab, et igaühest on 5 minutiga võimalik saada ilus pilt Foto: Laura Rohtlaan

Soovid Facebooki või Tinderisse uut profiilipilti? Pole probleemi! Fotograaf Alina Birjuk ootab sind fotosessioonile! Pärnu neiu on võtnud sel suvel eesmärgiks tõestada endale ja teistele, et igast inimesest on võimalik saada 5 minutiga hea pilt.

«Inimesed räägivad tihti, et nad on ebafotogeenilised ja neist lihtsalt ei ole võimalik teha ilusat pilti. Ma tahan tõestada, et igast inimesest on võimalik teha 5 minutiga vähemalt üks hea pilt. Samuti tahan ma selle projektiga anda inimestele võimaluse saada aimu fotograafiga pildistamise kogemusest üleüldse,» selgitab ürituse mõtet noor fotograaf Alina.

Projektist saab osa võtta igaüks, kes seda soovib. Peab vaid vajutama Facebookis ürituse lehel «osalen» nuppu ja jääma ootama edasisi instruktsioone täpse koha ja aja osas, mis selguvad 10. juulil.

Et vaid 5 minutit kestvast fotosessioonist maksimaalselt head tulemust saada, soovitab Alina üritusel osalejatel teha järgmist:

- Tee end fotosessioonile tulles ilusaks
- Näita initsatiivi ja võtta ka ise midagi lahedat kaasa, millega pildil poseerida.
- Tutvu mu fotolehega ja pildistamise käekirjaga SIIN!

Ürituse leheni jõuad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles