Proua Ilvese kostüümidraama teine vaatus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsis kolmepäevast riigivisiiti alustanud president Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves
Rootsis kolmepäevast riigivisiiti alustanud president Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves Foto: SCANPIX

Eile Rootsis kolmepäevast riigivisiiti alustanud president Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves  külastasid peale ametlikku vastuvõtutsetremooniat ka Rootsi eestlaste annetustest rajatud mälestusmärki «Vabaduse värav» ning Stockholmis asuvat Eesti Maja ja Eesti kooli. Seks puhuks oli esileedi vahetanud oma kõmulise vildist kostüümi juba beeži keebi ja sama karva villase kostüümi vastu.

Mälestusmärgi külastuse puhuks oli proua Ilves üll pannud Bastioni peakunstniku Merike Pääro poolt disainitud helehalli, ohtra ornamentikaga kaunistatud, keebi.

Eesti Maja ja Eesti kooli visiidi ajal paljastus selle alt Ülle Pohjanheimo moeateljees valminud beež villane kostüüm. Ka samas toonis kübar roosa lipsukesega on Pohjanheimo disain.

Evelin Ilvese kostüümide juures kantavad ehted on valmistatud ehtefirma Aurum poolt. President Ilvese ülikonnad on valminud Arne Niidu ateljees.

Kuidas Sulle meeldib see Evelini kostüüm?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles